LG G Watch R, το πιο ακριβό Android Wear smartwatch-300 ευρώ [Γερμανία]

H LG ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο στρογγυλό smartwatch της λέγοντας ότι θα το διαθέσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος χωρίς να αναφέρει την τιμή του. Το LG G Watch R εμφανίστηκε όμως σε γερμανικό κατάστημα το οποίο ανακοίνωσε ότι θα το διαθέσει μέσα στον Οκτώβριο με τιμή στα 299 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι στιγμής είναι το πιο ακριβό Android Wear smartwatch που κυκλοφορεί. Στην ίδια τιμή έχει ακουστεί ότι θα είναι και το μη ανακοινωμένο iWatch το οποίο λογικά θα ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου μαζί με το iPhone 6.

To LG G Watch R έχει οθόνη τεχνολογίας P-OLED (όπως αυτή του G Flex) ανάλυσης 320×320 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, 4GB ενσωματωμένη μνήμη, μπαταρία 410 mAh και λειτουργικό σύστημα Android Wear. Είναι αδιάβροχο και μεταλλικό. Το LG G Watch R θα το δούμε από κοντά την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο όπου θα βρίσκεται το Techblog για την IFA 2014.

lg g watch r τιμή, LG G Watch R, το πιο ακριβό Android Wear smartwatch-300 ευρώ [Γερμανία]

lg g watch r τιμή, LG G Watch R, το πιο ακριβό Android Wear smartwatch-300 ευρώ [Γερμανία]

lg g watch r τιμή, LG G Watch R, το πιο ακριβό Android Wear smartwatch-300 ευρώ [Γερμανία]

lg g watch r τιμή, LG G Watch R, το πιο ακριβό Android Wear smartwatch-300 ευρώ [Γερμανία]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φιλιππος

Νομίζω οτι ειναι το πιο ομορφο μεχρι στιγμης.

JimK

πριν ανακοινωθει αυτο, ελεγα οτι αν επαιρνα smartwatch το μονο που θα επαιρνα θα ηταν το moto 360, κυριως λογω της ωραιας, μινιμαλιστικης εμφανισης του, αφου ολα τα αλλα προσωπικα μου φαινονται αθλια.
τωρα το g watch r επειδη μοιαζει περισσοτερο με ρολοι, με κερδισε περισσοτερο. επισης εχει μεγαλυτερη μπαταρια απο αλλα. μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα ισως αξιζει.

Sot11

Χαχαχαχαχα καλο, καλο! Προτιμώ να δώσω τα λεφτά να πάρω ενα κανονικό ρολόι μεγάλου οίκου, παρα αυτο!

nikmour

Αυτοί που θα πάρουν smartwatch θα το πάρουν, λόγο μόστρας. Επομένως πρέπει από την αρχή να φαίνεται σαν τέτοιο και όχι σαν κανονικό ρολόι.

Chris

Παιδιά με τα χρήματα αυτα Calvin clein Seiko και λοιπά έχουν ρολογαρες ρίχτε τους άκυρο που πάνε να κοροιδεψουνε τον κοσμο.

Πέτρος Π

Όντως όλα τα “smartwatches” που έχουν ανακοινωθεί είναι επιεικώς απαράδεκτα από θέμα design… Αυτό το μαύρο λουράκι είναι απαισιότατο… Αφήστε που και από θέμα χρησιμότητας είναι παντελώς άχρηστα.. Δηλαδή εφόσον κάποιος έχει το smartphone του, για ποιο λόγο να φοράει και το ρολόι??

CosmosKGr

Αισθητικά: Στις φωτογραφίες πάντως δείχνει πολύ ωραίο.
Θα ήθελα όμως να το δω και στο χέρι μου ώστε να μπορώ να πάρω τελική θέση για την αισθητική του.

Λειτουργικά: Μόνο η χρήση θα μπορούσε να δείξει.
Αρχικά δείχνει οκ βέβαια αλλά παίζει ρόλο το τι ρυθμίσεις έχει και το αν είναι αρκετά παραμετρικό σε επιλογές εμφάνισης, επιθυμητών ενδείξεων κοκ, το πόσο καλά δείχνει το ό,τι θα δείχνει και κυρίως σε φως ημέρας, το πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο χειρισμό του.

Οικονομικά: Απογοήτευση μεν αναμενόμενη δε.
Πάνω – κάτω η τιμή του είναι μία από τα ίδια με τα άλλα του είδους τους για την εποχή μας. Είναι μεν αρκετά νωρίς ακόμα για το είδος τους και άρα λογικό να είναι τα πρώτα και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αλλά, απ’ την άλλη, γι αυτό υπάρχουν και οι “ταξικές” (ψευτο)διαφορές μεταξύ των ανθρώπων. Άλλοι θα τρέξουν να χρεωθούν μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους και άλλοι θα περιμένουν να “ισορροπήσουν” τα πράματα.
Για το δικό μου πορτοφόλι πάντως, θα το εντάξω στα αδικαιολόγητα και άρα περιττά έξοδα. Άσε που έχω πάψει να φορώ ρολόγια χρόνια τώρα! 😉

Βασιλης

1)Δεν καταλαβαινω γιατι προτιματε ενα casio απο ενα smartwatch το οποιο για καποιον που εχει επαφη με εφαρμογες της τεχνολογιας (πχ ημερολογια, επικοινωνια κα) και οχι μονο πασιεντζα, ειναι πιο χρησιμο.
2) Αυτη η μπουρδα ειναι σαν τα ρολογια auriol του lidl μπροστα στο moto 360.

enigma

Και εκεί που μιλάμε για ρολόγια πετάγονται αναφορές για calvin klein….Ρολογάς δεν είναι…Μηχανισμούς της σειρά φοράνε….Σε αυτά τα λεφτά (300euro) κοιτάς citizen, seiko, tissot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.