LG G Watch R, το πιο ακριβό Android smartwatch με 328 δολάρια [Κορέα]

Το στρογγυλό LG G Watch R ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες με οθόνη τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης 320×320 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, 4GB μνήμη, μπαταρία 410 mAh. Η LG επιβεβαίωσε ότι θα διατεθεί στην πατρίδα του την Κορέα 14 Οκτωβρίου περίπου στα 328 δολάρια. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τιμή και διαθεσιμότητα στις υπόλοιπες αγορές.

Ωστόσο, η τιμή αυτή το κάνει το πιο ακριβό Android Wear smartwatch της αγοράς, το Samsung Gear Live είναι στα 200 δολάρια ενώ το επίσης στρογγυλό Motorola Moto 360 κοστίζει 250 δολάρια. Όμως είναι πιο οικονομικό από το Apple Watch του οποίου η τιμή θα ξεκινά από 350 δολάρια.

Update: στην Ολλανδία εμφανίστηκε στα 299 ευρώ με ημερομηνία κυκλοφορίας την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

lg g watch r price, LG G Watch R, το πιο ακριβό Android smartwatch με 328 δολάρια [Κορέα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Δεν μοιάζει καθόλου με τεχνολογικό gadget, είναι ακετά όμορφο και πολύ στα γούστα μου. Αυτά όμως δεν δικαιολογούν την τιμή του γιατί απο specs βλέπω ένα στρογγυλό G Watch.

Αντώνης Μαρίνος

Τελικά μου φαίνεται τζάμπα πούλησα το Sony SW2 για να περιμένω αυτό ή το 360. Αυτονομία μέτρια (ή κακή στη περίπτωση του 360), από ότι ακούω έχει μικροθεματάκια το Wear, και το R δεν βγαίνει καν με άλλα λουράκια (ή και μεταλλικό) ώστε να φαίνεται πιο πολύ “ρολόϊ”.

Μου φαίνεται θα πάω να πάρω κανά Suunto ή κανά Casio Smartwatch για να μην περιμένω άδικα…

symmetryboy

Αντώνη, το LG G Watch R έχει κλασική υποδοχη 22mm για να μπορείς να βάλεις ότι λουράκι θέλεις…

Αντώνης Μαρίνος

@symmetryboy, ναι το έχω διαβάσει αυτό περί των 22mm, αλλά (α) το βασικό μου πρόβλημα με την τελευταία φουρνιά smartwatches είναι η (μη) αυτονομία τους, και (β) και στο Sony που το πήρα με το σιλικονάτο λουράκι, επειδή δεν πούλαγαν το μεταλλικό έστω ως αξεσουάρ, έβαλα ένα generic των 22mm, και το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε….και έψαξα αρκετά για καλό μεταλλικό, μόνο Γερμανία βρήκα ένα καλό που έκανε όμως περισσότερο από ότι το ίδιο το smartwatch!!!

Γι’αυτό αν θέλω να πάω σε πιο premium και “ρολογάδικο” look, θα πρέπει να πάρω με μεταλλικό λουράκι (το ίδιο λέω και για το 360, περιμένω να δω επίσημη τιμή και διάθεση). Αλλά εδώ η LG δεν προσφέρει καν μεταλλικό, μόνο αποχρώσεις σιλικονάτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.