LG G Watch R, Επίσημα με στρογγυλή οθόνη P-OLED και Android Wear

Ανακοινώθηκε επίσημα το LG G Watch R το πρώτο στρογγυλό smartwatch της εταιρείας με οθόνη τεχνολογίας P-OLED (όπως αυτή του G Flex) ανάλυσης 320×320 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, 4GB ενσωματωμένη μνήμη, μπαταρία 410 mAh και λειτουργικό σύστημα Android Wear.

Το LG G Watch R είναι αδιάβροχο, με μεταλλικό σώμα, θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε μαύρο χρώμα και είναι συμβατό με smartphones και tablets που τρέχουν Android 4.3 και άνω.

Θα το δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2014

LG G Watch R revealed, LG G Watch R, Επίσημα με στρογγυλή οθόνη P-OLED και Android Wear

LG G Watch R revealed, LG G Watch R, Επίσημα με στρογγυλή οθόνη P-OLED και Android Wear

LG G Watch R revealed, LG G Watch R, Επίσημα με στρογγυλή οθόνη P-OLED και Android Wear

LG G Watch R revealed, LG G Watch R, Επίσημα με στρογγυλή οθόνη P-OLED και Android Wear

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αυτο μαλιστα…ειναι ρολοι, οχι κινητο στο χερι… Φανταζομαι απο τιμη θα παει καλα, αφου ετσι μας εχει συνηθισει η LG. Βεβαια απο την αλλη εχει οθονη σαν του G Flex που εχει την χειροτερη τιμη…υπαρχει και το σκρουτζ εννοειτε…

Μάκης

Η συγκεκριμένη οθόνη πως τα πάει στο φως του ήλιου; Γιατι αυτο ειναι το σημαντικότερο σε αυτά τα ρολόγια .Κωστα όταν το δεις απο κοντά θελουμε συγκριτικό βίντεο με το 360! 😉

Someone

Το moto 360 προσωπικά μου αρέσει περισότερο.

tiamat

Ωραίο και δυνατό ρολόι, μπορούσε όμως και καλύτερα. Δεν είναι τόσο όμορφο όσο το 360

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα με τα στρογγυλά ρολόγια είναι ότι δύνανται να χρησιμοποιουνε καλύτερα το πλαισιο, μπορούνε να έχουν δηλαδή μικρότερα μπεζελ και μεγαλύτερη οθόνη στο ιδιο μεγεθος από τις αντίστοιχες τετράγωνες υλοποιήσεις που έχουμε δει!

Αντε με το καλο να πάνε και 2 ίντσες ώστε να μπορούμε να κάνουμε καλύτερη χρήση αυτών!

Nickolas

Επιτέλους ένα smart watch που πολύ πιθανό να αγοράσω. Και της Motorola πολύ ωραίο, αλλά μου αρέσει καλύτερα ο πιο sport σχεδιασμός του συγκεκριμένου. Η μπαταρία είναι πιο μεγάλη σε σύγκριση με άλλα, μακάρι να έχει καλή αυτονομία, αν έχει και καλή τιμή θα τα πάει μια χαρά.

Argy

Από απάντηση κλήσεων, μηνύματα και κάμερα μάθαμε τιποτα????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.