LG Hom-Bot VR5902LVM, Σκούπα ρομπότ με δύο κάμερες

Η LG Electronics παρουσιάζει την ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Hom-Bot VR5902LVM. Η ευέλικτη και μικρή στο μέγεθος ηλεκτρική σκούπα, προσφέρει εκπληκτικό αποτέλεσμα στο καθάρισμα του σπιτιού, αξιοποιώντας στο έπακρο τις προηγμένες τεχνολογικές της δυνατότητες και την υψηλή νοημοσύνη.

, LG Hom-Bot VR5902LVM, Σκούπα ρομπότ με δύο κάμερες

Η LG Hom-Bot VR5902LVM συνδυάζει τις δύο κάμερές της με τους υπέρυθρους αισθητήρες, ώστε να κινείται άνετα σε κάθε γωνία των δωματίων, διασφαλίζοντας ότι το σκούπισμα στο σπίτι πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, με τις λιγότερες δυνατές συγκρούσεις.

Το σύστημα χαρτογράφησης Dual Eye Camera Sensor της Hom-Bot VR5902LVM, αποτελεί το πρώτο και μοναδικό του είδους του στο χώρο της καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα χαρτογράφησης χρησιμοποιεί τους οπτικούς αισθητήρες στην πάνω και την κάτω πλευρά της συσκευής, σε συνδυασμό με κατάλληλο λογισμικό επεξεργασίας των δεδομένων, για την αποτύπωση του περιβάλλοντα χώρου.

Κατά αυτόν τον τρόπο, η ηλεκτρική σκούπα υπολογίζει τις αποστάσεις και επιλέγει την πιο κατάλληλη διαδρομή, ώστε να βελτιστοποιείται στο μέγιστο το αποτέλεσμα του καθαρισμού, εξοικονομώντας έτσι περισσότερο χρόνο για τους καταναλωτές. Επιπλέον, το επιταχυνσιόμετρο (Accelerometer) και οι γυροσκοπικοί αισθητήρες, εξασφαλίζουν στη συσκευή σταθερές κινήσεις, ακόμη και σε ελαφρώς κεκλιμένες επιφάνειες.

, LG Hom-Bot VR5902LVM, Σκούπα ρομπότ με δύο κάμερες

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Και πόσο θα στοιχίζει;;;Πόση ώρα θα θέλει για να κάνει ένα καθάρισμα;;;;

Το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να την ρυθμίσεις να αρχίσει το καθάρισμα όταν εσύ λείπεις…

Κώστας Βλαχάκης

Τιμή δεν γνωρίζω, από τα specifications έμαθα ότι η μπαταρία διαρκεί για 75 λεπτά συνεχόμενους καθαρίσματος.

Vasilis

Υπάρχει το ίδιο απο την Samsung εδω και 2 χρόνια….Vacuum SII

Κώστας Βλαχάκης

Vasili μου, και η LG από παλιά έχει ρομποτικά μοντέλα σκούπες, δεν είναι το πρώτο της.

ΜΙχάλης

φτάνει τις γωνίες ή θα πρέπει να τις καθαρίσεις μετά μόνος σου; χαλιά σκουπίζει; κάτω από καναπέδες, κρεβάτια φτάνει; δεν είμαι αρνητικός απλά παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου….

tilem

αν δεν κάνω λάθος πρώτη τέτοια συσκευή ήταν η roomba της iRobots που πρέπει να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 4η(;) γενιά της…

HRESTOS TARKEOS

ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ……… ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ !

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΛΙΝΚ :

https://www.youtube.com/watch?v=SvHQAMY5ws4&feature=related

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.