LG HX300G, Φορητός βιντεοπροβολέας LED

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο φορητό προβολέα HX300G LED τεχνολογίας DLP με ανάλυση 1.024×768 pixels για ποιότητα εικόνας, 300 ANSI lumens για υψηλή φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης 2.000:1. Ο επεξεργαστής Twin XD Engine παρέχει βέλτιστη απεικόνιση των λεπτομερειών και των χρωμάτων για περισσότερη φυσικότητα του προβαλλόμενου περιεχομένου.

LG HX300G
Πάνελ DLP (0.55” DMD)
Διαστάσεις: 16×13.2×57 εκ.
Βάρος 900 γρ.
USB 2.0, HDMI 1.3, RGB in, Composite, Component, Audio out
Αναπαραγωγή αρχείων HD DivX, JPEG, MP3

, LG HX300G, Φορητός βιντεοπροβολέας LED

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.