LG LSM-100, Mouse και scanner σε μια συσκευή

Η LG παρουσίασε το LSM-100 ένα ποντίκι με το ενσωματωμένο scanner. Πατώντας το πλήκτρο Smart Scan στην αριστερή πλευρά του ποντικιού, ο χρήστης απλώς περνάει το ποντίκι πάνω από το υλικό το οποίο θέλει να σαρώσει. Το σκαναρισμένο αρχείο μπορεί να αποθηκευτεί σε μία πληθώρα formats ή απλά να “συρθεί” στην αγαπημένη εφαρμογή των χρηστών.

, LG LSM-100, Mouse και scanner σε μια συσκευή

Το LG LSM-100 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Optical Character Recognition της LG, που επιτρέπει την αναγνώριση χαρακτήρων και τη μεταφορά τους σε αρχείο Microsoft Word, Excel ή PowerPoint κλπ., το οποίο στη συνέχεια οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν. Επιπλέον, εξαλείφοντας την ανάγκη για επαναπληκτρολόγηση του κειμένου, το Optical Character Reader εξοικονομεί πολύ χρόνο για λογαριασμό των χρηστών.

Παράλληλα, το μικρό μέγεθος του ποντικιού κρύβει καλά τις δυνατότητές του. Καθότι δεν περιορίζεται από ένα πλαίσιο, το LSM-100 μπορεί να σαρώσει σελίδες μεγέθους έως και Α3, δηλαδή κατά πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια από το μέγεθος που συνήθως σαρώνουν τα συμβατικά φορητά scanners. Επιπλέον, η τεχνολογία σάρωσης έχει βελτιωθεί ώστε να υποστηρίζει πιο γρήγορα περάσματα, το οποίο σημαίνει ότι μία σελίδα μεγέθους Α3 μπορεί να σαρωθεί πιο ομαλά και γρήγορα.

Πέραν των δυνατοτήτων σάρωσης που έχει, το LSM-100 είναι επίσης ένα κορυφαίο ποντίκι. Ο laser αισθητήρας του είναι ακριβής και ανθεκτικός, ενώ η κομψή του σχεδίαση συμβάλλει στην ομαλή και εύκολη κίνηση της συσκευής, παρέχοντας εργονομικό και άνετο κράτημα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Καιρό είχα να δω τόσο καινοτόμο ιδέα. Και η τιμή του θα κυμανθεί στα 100 €. Μπράβο LG!

michael

+10

vasilis.

ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ….

ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.

takis1994

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.