LG: OLED οθόνες που κρεμάς στον τοίχο με τη χρήση μαγνητών

Εχθές διέρρευσαν οι πληροφορίες ότι η Apple ακύρωσε τα σχέδια της για 4K TV διότι δεν θέλει να κυκλοφορήσει ένα προϊόν το οποίο δεν μπορεί να διαφοροποιήσει από την μάζα και να το προμοτάρει στην αγορά. Η LG όμως, απ’ότι φαίνεται έχει μεγάλη φαντασία για τα μελλοντικά σχέδια.

Οι βάσεις τοίχου είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να εγκαταστήσεις την τηλεόραση σου στον τοίχο. Δεν είναι όμως η πιο εύκολη διαδικασία και θέλει αρκετό κόπο για να εγκαταστήσεις και να απεγκαταστήσεις μια τηλεόραση από τον τοίχο. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η LG, που παρουσίασε μια νέα OLED οθόνη η οποία είναι αρκετά ελαφριά ώστε να στέκεται στην βάση του τοίχου με την χρήση μαγνητών.

Η 55 ιντσών οθόνη έχει πάχος μόλις 0.04 ίντσες και ζυγίζει 1.9 κιλά. Να τονίσουμε ότι το βάρος αφορά στην οθόνη μόνο και όχι το τελικό προϊόν. Το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει σε πάχος και βάρος, με την LG να μην αναφέρει την ακριβή χρήση αυτής της οθόνης.

Σύμφωνα με τον Yeo Sang-deog ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος OLED LG Display, η εταιρεία στοχεύει να επιταχύνει την παραγωγή OLED στο τρίτο τρίμηνο του 2015 ώστε να καταφέρει να ικανοποιήσει την ζήτηση.

Όπως είπαμε δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη υπέρλεπτη οθόνη, αλλά ανοίγει την δυνατότητα για την δημιουργία οθονών οι οποίες μπορούν να εγκατασταθούν σε μαγνητικές βάσεις και επιφάνειες σε μερικά δευτερόλεπτα και με μεγάλη ευκολία. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

LG: OLED οθόνες που κρεμάς στον τοίχο με τη χρήση μαγνητών, LG: OLED οθόνες που κρεμάς στον τοίχο με τη χρήση μαγνητών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con456

Καλό το ΚινεζοΚορεοτάκι , τι στο καλό είναι η κοπέλα !! 😛

Καλη ιδέα η οθόνη αλλα αν κοιμάσαι καμμια μέρα και ακούσεις κανα μπαμ στο σαλόνι επειδη η τηλεόραση “ξεκόλλησε” απο τον μαγνητη ή γλίστρησε , τότε η ιδέα δεν θα φαίνεται και τόσο καλη !!

χαρης

@Con456
Εαν οι μαγνητες είναι ηλεκτρομαγνητική τοτε αυτο το γεγονός που ανέφερες δεν πρόκειται να υπάρξει πότε

giannisanag

@χαρης κι αν κοπει το ρευμα;

χαρης

@giannisanag
Δεν ξερω ισος σε τέτοια περίπτωση να υπαρχη καμια μπαταρία που να εξακολουθεί να δεινε ρευμα μεχρι να διορθοθει η βλαβει η μεχρι να κατεβάσει καποιος την Τηλεόραση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.