LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG Rolly Keyboard, ένα πληκτρολόγιο που όπως υποστηρίζει είναι το πρώτο “σταθερό rollable, ασύρματο φορητό πληκτρολόγιο της αγοράς”. Το LG Rolly Keyboard μετατρέπεται εύκολα σε ένα stick το οποίο μεταφέρεται εύκολα στην τσέπη ή την
τσάντα.

Το πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με δυο συσκευές ταυτόχρονα μέσω Bluetooth 3.0 και μπορείς να πηγαίνεις από τη μια συσκευή στην άλλη πατώντας ένα κουμπί. Επιπλέον, έχει δυο βραχίονες για να στηρίζει smartphones και tablets σε όρθια θέση. Δέχεται μια μπαταρία AAA, η οποία σύμφωνα με την LG διαρκεί έως και 3 μήνες με κανονική χρήση.

Τα πλήκτρα έχουν μέγεθος 17 χλστ., αρκετά κοντά στα 18 χλστ. που έχει ένα κανονικό πληκτρολόγιο desktop, οπότε θα είναι αρκετά βολικό στη χρήση.

Η LG αναφέρει ότι το Rolly Keyboard είναι το πρώτο από μια σειρά αξεσουάρ που θα λανσάρει. Θα εμφανιστεί στην IFA του Βερολίνου, ενώ η κυκλοφορία θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ. Θα ακολουθήσει Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική στο τέταρτο τρίμηνο.

LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης, LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης

LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης, LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης

LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης, LG Rolly Keyboard: Full-size πληκτρολόγιο τσέπης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Μια χαρά “γκατζετάκι” για on the go, εφόσον έχουν καλή απόσταση τα πλήκτρα μεταξύ τους ( σύμφωνα με την φωτογραφία ) και συνδέονται και δύο συσκευές με αυτό, είναι ότι πρέπει και με stand.
Προσωπικά έχω ένα της Logitech, το k810 το οποίο συνδέεται με τρεις συσκευές και έχει μικρό μέγεθος όπως το παραπάνω. Για το γραφείο είναι ότι πρέπει αλλά δεν μαζεύει. Αν έρθει με μια καλή τιμή νομίζω ότι θα πάει καλά ( γιατί είναι και δύσκολοι καιροί ).

Animamundi

Ποτέ δεν κατάλαβα όλους αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το τάμπλετ σε λάπτοπ!
Πάρτε κατευθείαν macbook air στις 11,6 inces.
Το μόνο θετικό είναι η μπαταρία ΑΑΑ.

Panos7GR

Γιατί να πάρεις Macbook Air; Ούτε οθόνη αφής είναι, ούτε την ευκολία ενός tablet δεν έχει… Αν θες το tablet σου να το εχεις σαν laptop, παίρνεις ένα οποιοδήποτε με Windows, απλό.

Αλλά γιατί να θες να χρησιμοποιήσεις ένα tablet σαν laptop;
1) Είναι φορητότερο άρα πιο βολικό για on-the-go εργασία, 2) Φθηνότερο, 3) Γιατί δεν θέλω να τρέχω κανονικό λειτουργικό για απλές εργασίες (πχ μικροδιορθώσεις εγγράφων, e-mails, blogging κτλ), 4) Η μπαταρία του κρατάει περισσότερο, 5) Γιατί από φορητό εργαλείο δουλειάς, μετατρέπεται σε “παιχνιδοκονσολα” για τον μπομπηρα μου όταν είναι στο αμάξι ή για εμένα που θέλω να σκοτώσω την ώρα μου και να χαλαρωσω, θες κι άλλα;

@ Panos7GR

Το θέμα δεν είναι το ποια είναι η χρησιμότητα του τάμπλετ που μου αναλύεις αλλά το γιατί δεν σου αρκει το on scren πληκτρολογιο και θες και εξωτερικό?????????????????????????????
Μη ξεχάσεις να πάρεις και ποντίκι και εξωτερικά ηχεία και τον εκτυπωτή για τις ζωγραφιές του μικρού!

Animamunundi

Λάθος το nickname στο σχόλιο από πάνω

Panos7GR

@Animamundi: Δεν σου αρκεί γιατί ίσως θες να γραφείς γρηγορότερα και βολικοτερα με καλύτερη γωνία θέασης και όχι flat; Δεν είναι λογικό; Επισης γιατί το on screen πληκτρολόγιο σου “τρώει” οφελιμη οθόνη το οποιό ειναι πολύ σημαντικό θέμα αν έχεις να επεξεργαστεις έγγραφο, διαφάνεια παρουσίασης ή υπολογιστικό φύλλο. Ποντίκι; Μπα… Το tablet έχει touchscreen, my friend, το Macbook θέλει ποντίκι! Εξωτερικά ηχεία δεν χρειάζονται, αλλά έστω κι αν θέλει ο μπομπηρας, το συνδέω μέσω bluetooth στον player του αμαξιού και είμαστε κομπλε. Κι όσο αφορά την εκτύπωση, με cloud print εκτυπωνω τα έγγραφα ή ότι άλλο θέλω και πάω και τα βρίσκω έτοιμα να με περιμένουν στο γραφείο. Το τελευταίο το κάνεις με το Macbook που είπες; Βασικά για να πούμε την αλήθεια μπορείς να το κάνεις, αλλά το κάνεις με την ίδια ευκολία και άνεση; Όχι. Πρέπει να κάνεις hotspot με το κινητό σου, να το έχεις ήδη σεταρει σε υπηρεσία cloud print κτλ. Με το απλό Android 3G ή 4G (αααν έχει κανένας στην Ελλάδα) tabletακι όμως το κάνεις με 3 tap. 1ο tap για να ανοίξεις τα δεδομένα, 2ο tap στο εικονίδιο share και τρίτο στο Google Cloud Print. Γι αυτό σου λέω. Υπάρχουν λόγοι που κάποια… Συνέχεια »

Animamundi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.