LG Watch Urbane: Νέα έκδοση με δυνατότητα 4G και χωρίς Android Wear

Σχετικά με το ανερχόμενο smartwatch LG Watch Urbane το οποίο ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα, η LG ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει κι άλλη μια έκδοση η οποία θα υποστηρίζει συνδέσεις LTE, GPS, όπως επίσης και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Η σημαντικότερη διαφορά ωστόσο αυτής της έκδοσης από την αρχική, θα βρίσκεται στο λειτουργικό σύστημα.

Η LG σκοπεύει να μην χρησιμοποιήσει το Android Wear, αλλά μια άλλη δική της πλατφόρμα η οποία πιθανότατα θα βασίζεται στο webOS, κρατώντας μας έτσι σε αγωνία μέχρι το MWC για να δούμε τι πραγματικά ετοίμασε η Κορεάτικη εταιρεία.

Το ρολόι θα παρουσιαστεί με 3 φυσικά πλήκτρα, στρογγυλή OLED οθόνη 1.3 ιντσών, ανάλυσης 320×320, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 χρονισμένο στα 1.2GHz, 4GB μνήμη αποθήκευσης και 1GB RAM, 700mAh μπαταρία, διάφορους αισθητήρες, συνδέσεις WiFi, Bluetooth και NFC, μικρόφωνο και ηχείο, ενώ το ρολόι θα είναι αδιάβροχο βάσει του πρωτοκόλλου IP67. Το smartwatch θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ η περίμετρός του θα είναι στρογγυλή.

Τα φυσικά πλήκτρα προφανώς και θα εκτελούν διάφορες λειτουργίες. Πιο αναλυτικά, το πάνω κουμπί θα σας πλοηγεί στις γρήγορες ρυθμίσεις του smartwach και σε πληροφορίες μπαταρίας, έντασης ήχου και συνδεσιμότητας. Το μεσαίο κουμπί θα έχει τον ρόλο του “εναλλαγέα” μεταξύ της κεντρικής οθόνης (που απεικονίζει την ώρα) και της λίστας των εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει, ενώ το κάτω κουμπί θα έχει την λειτουργία επιστροφής σε προηγούμενη οθόνη (Back Key), ή άμα κρατηθεί παρατεταμένα μπορεί να καλέσει κάποιο νούμερο που έχετε ορίσει από πριν, λειτουργία η οποία προφανώς θα χρειαστεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

lg watch urbane 4g, LG Watch Urbane: Νέα έκδοση με δυνατότητα 4G και χωρίς Android Wear

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.