LG XF2 Portable Theater, Φορητό Media Player με HDMI και 500GB

H LG Electronics παρουσιάζει τον XF2 Portable Theater, έναν ειδικά σχεδιασμένο εξωτερικό σκληρό δίσκο με πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, που προσδοκά να προσφέρει μια ξεχωριστή εναλλακτική εμπειρία ψυχαγωγίας στους πιο απαιτητικούς χρήστες. O LG XF2 Portable Theater συνδυάζει το μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και την ευελιξία ενός φορητού σκληρού δίσκου, με έναν media player «πλούσιο» σε δυνατότητες πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας.

, LG XF2 Portable Theater, Φορητό Media Player με HDMI και 500GB

Στο εσωτερικό του νέου XF2 Portable Theater της LG, βρίσκονται 500GB αποθηκευτικού χώρου, που ικανοποιούν τις ανάγκες αποθήκευσης και μεταφοράς μουσικής, ταινιών, βίντεο και φωτογραφιών για προβολή και ακρόαση υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, η θύρα HDMI 1.3 προσφέρει ανάλυση Full HD 1080p, ενώ η υποστήριξη DTS 2.0+Digital Out και Dolby Surround, εγγυώνται μια απολαυστική high definition οπτικοακουστική εμπειρία, όταν οι χρήστες συνδέσουν τον XF2 Portable Theater με τηλεοράσεις μέσω HDMI.

Ειδικότερα, ο παράγοντας «συμβατότητα» είναι το καταλυτικό σημείο, καθώς ο νέος φορητός εξωτερικός σκληρός δίσκος μπορεί να αναπαράγει τα περισσότερα σύγχρονα αρχεία ήχου και εικόνας, όπως H.264, MKV, Xvid, VOB, Mpeg2-4, DivX, MP3, WMA, αλλά και τους γνωστότερους τύπους αρχείων φωτογραφιών. Χάρη στα μοναδικά τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο LG XF2 Portable Theater αναπαράγει και υπότιτλους σε μορφή SRT και SUB, ενώ η θύρα USB 2.0 εξασφαλίζει άμεση συνδεσιμότητα και ταχύτατη μεταφορά των δεδομένων. Τέλος, ο νέος σκληρός δίσκος είναι απόλυτα συμβατός με τα Windows 7, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση και την αποθήκευση των δεδομένων μέσα από το «διαδραστικό» μενού λειτουργίας της συσκευής.

Τέλος, ο LG XF2 Portable Theater διακρίνεται για το ξεχωριστό και μοντέρνο σχεδιασμό του, με το χαρακτηριστικό Shell Pattern Design γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ έχει μόλις 2,5 εκ. πάχος. Στην πρόσοψη της συσκευής, υπάρχει το πλήκτρο αφής με το διακριτικό μπλε φωτισμό, που επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν με ένα απλό άγγιγμα στο φιλικό Graphical User Interface και να έχουν πρόσβαση στο μενού και τις βασικές λειτουργίες του media player. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και τις μικρές διαστάσεις, ο LG XF2 Portable Theater μετατρέπεται σε απαραίτητο αξεσουάρ, καθώς μεταφέρεται παντού και μπορεί να συνδεθεί στις περισσότερες συσκευές υψηλής ευκρίνειας όπως τηλεοράσεις, Blu-ray players, H/Y και κονσόλες.

Ο νέος σκληρός δίσκος LG XF2 Portable Theater είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά, αποτελώντας την ιδανική λύση για τους φανατικούς της ψυχαγωγίας, που δεν μπορούν να αποχωριστούν ούτε στιγμή τα αγαπημένα τους αρχεία!
Ενδεικτική τιμή: 152 ευρώ

, LG XF2 Portable Theater, Φορητό Media Player με HDMI και 500GB

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

ενδιαφερων φαινετε αλλα και με 8GB φλασακι παλι το ιδιο κανεις (οπως εγω)
μονο ο χωρος αλλαζει

Κώστας Βλαχάκης

Ο χώρος, η έξοδος HDMI και η αναπαραγωγή αρχείων MKV! Δεν έχουν όλες οι flat τηλεοράσεις είσοδο USB.

mickeynx

Σωστη η παρατηρηση αλλα εγω δεν μιλισα για TV για MKV και οτι χωρανε 100 ταινιες παρα 10,ενα απλο αρχειο AVI 700mb με υποτιτλο σε ενα απλο DVD με USB των 30 ευρω και κανεις τι δουλεια σου.εγω ετσι το κανω και ειμαι μια χαρα,και απο κει και περα το DVD πεζει σε οτι οθονη το βαλεις πιστευω σαν εναλακτικη λυση ειναι μια χαρα

Κώστας Βλαχάκης

Μα ο λόγος για το πάρεις αυτό είναι το HDMI. Δεν υπάρχει σύγκριση με USB.

stelios

ερώτηση.
σε περίπτωση που σε μια ταινία avi και οι υπότιτλοι
δεν είναι ενσωματομένοι αλλά σε μορφή σρτ (ξεχωριστά)
τους ενσωματώνει αυτόματα??????

nilkolakhs

μολις πειρα το προ’ι’ον αυτο..αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους..ενω υποστηριζει ολουσ τουσ τυος τυπους υποτιτλων και εχει μεσα στισ ρυθμισεις ελληνικη γλωσσα για αυτους δεν καταφερνει να τουσ αποδιδει σωστα.. κοβωνται συνεχως γραμματα και ειναι πολθ αραια…δεν γινεται να παρακολοθησεις με αυτον τον τροπο…προσπαθησα να ενσωματωσω υποτιτλουσ σε καποιες ταινιες αλλα ενω στον Η/Υ ηταν οκ στο πλαιερ δεν εδειχνε καν υποτιτλους..(λογικα δεν εχει τα καταλληλα κοντεκ το πλαιερ..) δεν ξερω κατι αλλο που πρεπει να κανω…μηπως καποιος να μπορουσε να με βοηθησει παρακαλω …ευχαριστω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.