LithiumCard, εξωτερική μπαταρία σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας

Παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας σε πολλούς τομείς, η μπαταρία είναι αυτή που παραμένει το αιώνιο πρόβλημα. Έτσι οι περισσότεροι καταφεύγουν στη λύση δεύτερης μπαταρίας σε συσκευές που είναι αποσπώμενη ή σε φορητές εξωτερικές μπαταρίες για φόρτιση με καλώδιο USB. Οι ήδη υπάρχουσες συσκευές όμως είναι ή πολύ αργές ή πολύ ογκώδεις.

Γι’ αυτό η ιδανική λύση είναι o LithiumCard φορτιστής τον οποίο λανσάρει η αμερικάνικη LinearFlux. Έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας που σημαίνει ότι χωράει στο πορτοφόλι και δίνει 1% αύξηση μπαταρίας ανά λεπτό.

Η LinearFlux χαρακτηρίχει το LithiumCard ως «HyperCharger» που υποδηλώνει την μεγάλη ταχύτητα με την οποία θα φορτίζει την μπαταρία σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχουσες συσκευές. Το μέγεθός του είναι 54 x 86 x 6 mm και έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο.

Πριν από κάποιο καιρό είχε μπει στην πλατφόρμα Indiegogo όπου ζητούσε χρηματοδότηση $30.000 και τελικά κατάφερε να πάρει $167,785! Η χωρητικότητά του δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, 1200mAh, αλλά θα αποτελέσει μια καλή λύση σε περίπτωση ανάγκης.

Αναμένεται να μπει σύντομα στην παραγωγή και η τιμή του ίσως κυμανθεί από $39.99 έως $49.99.

, LithiumCard, εξωτερική μπαταρία σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας
, LithiumCard, εξωτερική μπαταρία σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας
, LithiumCard, εξωτερική μπαταρία σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Μια χαρά φαίνεται . Την βάζεις στο πορτοφόλι όπως δείχνει και ποτέ την χρειαστείς την χρησιμοποιείς . Λίγο ακριβή βέβαια αλλά αξίζει πιστεύω . Υπάρχουν και άλλες μπαταρίες σε αυτά τα λεφτά που μπορείς να πάρεις με χωρητικότητα πάνω απο 10000 mah αλλά ειναι πολύ μεγάλες και δύσχρηστες στην μεταφορά τους

Μιχάλης Φ.

Η powergen που έχω είναι 8400mAh και είναι μια χαρά σε μέγεθος και μόλις 28 ευρώ!

Panagiotis - Volos

5,5 mm πάχος Μιχάλη δεν την λες και μια χαρά. Ούτε μπαίνει σε όλα τα πορτοφόλια.

katsas

Πεταμενα 160.000$ για κατι το οποιο υπαρχει … οτι ναναι ο κοσμος …Υπαρχουν αρκετες ποιοτικες λυσεις σε μικρο μεγεθος μεχρι και σαν μικρο liposan (ποιο μικρο!!) με 1800mha αλλιως το ποιο εγγυημενο της anker με 3600 με λιγο ποιο μεγαλο μεγεθος παλι stick… με 20 ευρουλακια. Τελος παντων οποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο την αγορα της αμερικης και τα funds αυτα…ολα… ξερει πως πηγαινει το πραγμα …

dfl

Ναι Χαρη. Αν θελεις να εχεις ενα powerbank για ωρα αναγκης που να μην ειναι μεγαλο, θα δωσεις 30€
Δεν μπορουν ολοι να κουβαλανε κουμουτσες μαζι. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε μια μπαταρια 1000000000mah και θα την κοτσαραμε στο αμαξι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.