Logitech Cordless Keyboard for Wii | Απαραίτητο για chat

, Logitech Cordless Keyboard for Wii | Απαραίτητο για chatΤο νέο πληκτρολόγιο Logitech Cordless for Wii είναι πιστοποιημένο από την Nintendo και προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση σε παιχνίδια με λειτουργία chat αλλά και σε ιντερνετικές υπηρεσίες μέσω του Wii Internet Channel. Tώρα η επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια σας γίνεται ακόμη πιο εύκολη, χρησιμοποιώντας την παιχνιδοκονσόλα Wii σε συνδυασμό με το νέο πληκτρολόγιο της Logitech, το Logitech Cordless Keyboard for Wii.

Το νέο αυτό πληκτρολόγιο (πιστοποιημένο από την Nintendo), θα σας γίνει απαραίτητο στα παιχνίδια του Wii με chat, ή για πρόσβαση στο Internet μέσω του Wii Internet Channel. Το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα συμπαγές και κομψό, διαθέτει ασύρματη τεχνολογία στα 2.4 GHz και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αλλά και να σερφάρετε μέσω του Wii, καθισμένοι αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει ειδικά πλήκτρα λειτουργιών, όπως Zoom In/Out, Forward/Back, Quit και OK, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία σε κάθε χρήση: παιχνίδι, online επικοινωνία, σερφάρισμα στο Internet και email.

Η σχεδίαση του πληκτρολογίου έγινε ώστε να ταιριάζει με την κονσόλα Wii. Είναι ιδιαίτερα κομψό, σε λευκή γυαλιστερή απόχρωση, ενώ τα αλφαβητικά πλήκτρα είναι κανονικού μεγέθους για άνετη πληκτρολόγηση. Συνολικά όμως, το πληκτρολόγιο είναι αρκετά μικρό ώστε να ταιριάζει σε ένα χώρο όπως το σαλόνι, ενώ ο χρήστης μπορεί να εύκολα να το κρατήσει στην αγκαλιά του.
To Logitech Cordless for Wii είναι επίσης πολύ εύκολο στην χρήση και στην αποθήκευση του. Ο χρήστης απλώς συνδέει τον ασύρματο δέκτη στη κονσόλα, ενώ όταν θέλει να αποθηκεύσει το πληκτρολόγιο, ο δέκτης μπαίνει σε μια υποδοχή στο πίσω μέρος του.

Το πληκτρολόγιο Logitech Cordless Keyboard for Wii αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Για την ευρωπαϊκή αγορά η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα €29,99.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Skeeter

Κανά ποντικάκι θα παίξει για wii η μόνο πληκτρολόγιο?
Το λέω αυτό γιατί σίγουρα ένα ποντίκι είναι πολύ πιο βολικό από οτιδήποτε άλλο! (για μένα τουλάχιστον! 😛 )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.