Logitech Harmony 650, Αντικαθιστά μέχρι και 5 άλλα χειριστήρια

Σήμερα σχεδόν όλες οι συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας έχουν ένα τηλεχειριστήριο, οπότε για πολλούς χρήστες γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό το να έχουν στη διάθεση τους ένα εξελιγμένο πολυτηλεχεριστήριο που να απλοποιεί τις πολύπλοκες διαδικασίες ελέγχου των συσκευών τους, αλλά και να προσφέρει και τις πιο απλές καθημερινές λειτουργίες. Για αυτή την ανάγκη η Logitech προσφέρει Logitech Harmony 650.

, Logitech Harmony 650, Αντικαθιστά μέχρι και 5 άλλα χειριστήρια

Με ένα Logitech Harmony τα πάντα γίνονται πιο εύκολα όταν η οικογένεια βρίσκεται στο σαλόνι για να παρακολουθήσει το αγαπημένο της πρόγραμμα στη τηλεόραση. Και τα δύο νέα μοντέλα με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ενεργοποιούν τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ανάβουν τις αντιστοιχες συσκευές. Μετά την αρχική ρύθμιση του Harmony, μπορούμε απλώς να επιλέξουμε π.χ. το εικονίδιο «Βλέπω DVD» και το πολυτηλεχειριστήριο θα ανάψει τις αντίστοιχες συσκευές (στο συγκεκριμένο παράδειγμα την τηλεόραση, το DVD player και τον ενισχυτή home cinema) και θα ενεργοποιήσει τη σύνδεση τους.

Το Logitech Harmony 650 θα σας εντυπωσιάσει προβάλλοντας ειδικά εικονίδια για τηλεοπτικά κανάλια όπως και τις εντολές για κάθε συσκευή στην έγχρωμη οθόνη LCD. Για παράδειγμα αν βλέπετε τηλεόραση, η οθόνη του Harmony 650 δείχνει εικονίδια για τα αγαπημένα σας κανάλια, οπότε η επιλογή είναι πανεύκολη χωρίς να χρειάζεστε να θυμάστε σε ποιο νούμερο έχετε αποθηκεύσει το κάθε ένα.
Και τα δύο πολυτηλεχειριστήρια της Logitech μπορούν να ελέγξουν 5 συσκευές, καταργώντας τα αντίστοιχα χειριστήρια και την πολύπλοκη χρήση τους.

Η ρύθμιση ενός Logitech Harmony είναι πανεύκολη. Απλώς συνδέουμε το χειριστήριο με τον υπολογιστή και πηγαίνουμε στην ιστοσελίδα www.logitech.com/MyHarmony, για να κατεβάσουμε το ειδικό λογισμικό. Στη συνέχεια το λογισμικό θα μας ρωτήσει ποιες συσκευές θέλουμε να ελέγξουμε. Εμείς απλώς δηλώνουμε κατασκευαστή και μοντέλο και το λογισμικό αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το πόσο παλιά ή νέα είναι η συσκευή μας, η βάση δεδομένων του Harmony υποστηρίζει πάνω από 250.000 συσκευές από 5.000 μάρκες, ενώ ανανεώνεται συνεχώς. Έτσι είτε έχουμε ένα παλιό βίντεο VHS ή ένα ολοκαίνουργιο Blu-ray player μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι σήμερα αλλά και αύριο το Harmony θα μπορεί να την τιθασεύσει!

Το Logitech Harmony 650 θα έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 80 ευρώ και αναμένεται μέσα στο Μάρτιο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

σχετικα φθηνο ειναι.

mickeynx

μια χαρα ειναι και τα 80 ευρω και η χρηση του

mickeynx

υπαρχει και το LOGITECH HARMONY 515 με 40 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.