Logitech Harmony One, Πλήρης έλεγχος κάθε συσκευής

Κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της σειράς των ιδιαιτέρα δημοφιλών πολυτηλεχειριστηρίων Harmony, η Logitech παρουσιάζει το Harmony One. Το One διατηρεί τα βασικά πλεονεκτήματα της σειράς, όπως τον πλήρη έλεγχο διαδικασιών με το πάτημα ενός μόνου πλήκτρου, αλλά είναι ακόμη πιο εύκολο στη χρήση διαθέτοντας μια έγχρωμη οθόνη αφής, μια έξυπνη διάταξη πλήκτρων και μια σχεδίαση ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη, παραμένοντας άνετο στο κράτημα.

, Logitech Harmony One, Πλήρης έλεγχος κάθε συσκευής

Πάνω στο One υπάρχουν μόνο 40 (τα πιο βασικά) πλήκτρα, οπότε ο χρήστης μπορεί να βρεί εύκολα και γρήγορα το κατάλληλο. Ακόμη, κάθε πλήκτρο έχει ειδικό ανάγλυφο για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το χειριστήριο με την αφή, χωρίς να χρειάζεται να το κοιτάζει.

Για ακόμη καλύτερη εργονομία το Logitech Harmony One έχει ένα ιδιαιτέρα άνετο καμπυλωτό σχήμα, που ταιριάζει σε κάθε παλάμη, ανεξάρτητα το μέγεθος της. Με την πάνω επιφάνεια του σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, την βάση σε ασημί και τα μαύρα πλήκτρα με λευκό οπίσθιο φωτισμό το One είναι πολύ κομψό και ταιριάζει ιδανικά σε κάθε οικιακό χώρο. Όσο για την βάση επαναφόρτισης του είναι ιδιαίτερα λεπτή και έχει ρυθμιζόμενο φωτισμό, ώστε να είναι ευδιάκριτη ακόμη και στο σκοτάδι.

Πέρα από την εξελιγμένη σχεδίαση του, το Harmony One προσφέρει όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα της σειράς Harmony: Την μοναδική δυνατότητα να αντιστοιχήσουμε ολόκληρες διαδικασίες χρήσης σε ένα μόνο πάτημα, να ελέγξουμε χιλιάδες συσκευές, οι ρυθμίσεις των οποίων υπάρχουν στη μεγαλύτερη online βάση τέτοιων δεδομένων, αλλά και να ρυθμίσουμε την συσκευή με μια απλή online διαδικασία που μας καθοδηγεί σε κάθε βήμα.

Η χρήση του Harmony One μέσω της έγχρωμης οθόνης του είναι πανεύκολη. Απλώς πατάμε το εικονίδιο που αντιπροσωπεύει μια διαδικασία ελέγχου και το τηλεχειριστήριο αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, ενεργοποιώντας τις ανάλογες συσκευές και τις μεταξύ τους συνδέσεις. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να δούμε μια ταινία από DVD απλώς πατάμε το εικονίδιο «Βλέπω DVD» στην οθόνη. Το Harmony One, θα ανοίξει την τηλεόραση, το DVD player και τον home cinema ενισχυτή. Μετά, αν χρειάζεται, θα ρυθμίσουμε την ένταση ήχου. Δεν θα απαιτηθεί από την πλευρά μας καμία άλλη ρύθμιση, καθώς το Harmony One remote θα χειριστεί τα πάντα. Το τηλεχειριστήριο είναι τόσο εξελιγμένο που θα μας προβάλλει στην οθόνη του και μια διαδραστική λειτουργία επίλυσης προβλημάτων αν π.χ. κάτι δεν πάει καλά με μια εντολή (π.χ. κάποιος στέκεται μπροστά σε μια συσκευή οπότε δεν είναι δυνατή η λήψη των υπέρυθρων σημάτων από το Harmony).

Το Logitech Harmony One αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 199,99 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.