Logitech Keyboard Case για το iPad 2 σε συνεργασία με τη ZAGG

Η ZAGG, γνωστή εταιρία κατασκευής προστατευτικών ζελατίνων για κινητά και άλλες συσκευές, μετά την έλευση του πρώτου iPad είχε δημιουργήσει ένα πρωτότυπο περιφερειακό που λειτουργούσε ως θήκη, stand και Bluetooth πληκτρολόγιο μαζί. Η Logitech ανακοίνωσε την παραγωγή της νέας έκδοσης του περιφερειακού, σε συνεργασία με την ZAGG, για το iPad 2.

, Logitech Keyboard Case για το iPad 2 σε συνεργασία με τη ZAGG

Η θήκη-πληκτρολόγιο Logitech Keyboard Case for iPad 2 με το όχι και τόσο πρωτότυπο όνομα, διακρίνεται για το όμορφο design και την λεπτή σχεδίαση στο στυλ του iPad 2. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό φέρει μαλακή επένδυση η οποία εμποδίζει το iPad 2 από το να χτυπηθεί σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία bluetooth για να συνδεθεί με το iPad 2 και σε συνδυασμό με την βάση της, μετατρέπει το tablet της Apple σε ένα εντυπωσιακό netbook. Μάλιστα μπορεί να συγκρατήσει τη συσκευή είτε σε landscape είτε σε portrait mode, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που δεν το συναντάμε στην original θήκη της Apple.

H τιμή της για την αγορά της Αμερικής φτάνει τα 99.99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Απρίλιο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Aπορω πως και δεχτηκε η Apple,
δεν μου αρεσει καθολου.

Γιώργος Στείρος

Δεν είναι καθόλου βολικό.Δεν έχει ωραία εμφάνιση. Είναι σαν να κουβαλάς άλλο ένα IPAD 2.

george

και νομιζα οτι μονο το transformer θα ειναι σαν netbook το οποιο εχω ερωτευτει!!!! +1 το ipad με αυτο το gadget

georgecm

Δεν το εχω δει απο κοντα, αλλα απο το να παρεις το εξτρα keyboard της Apple, αυτο ισως να βολευει καλυτερα…

Jimis

Πολύ καλό θα πρέπει να είναι. Μια χαρά. Μια ερώτηση το iPad το 1 που φοράει 4.2. θα πάρει αναβάθμιση σε 4.3 και εάν ναι που μπορώ να την βρω??? ευχαριστώ πολύ καλημέρα.

Κώστας Βλαχάκης

Η εκδοση 4.3 ειναι διαθεσιμη για το iPad 1. Θα ενημερωθεις αν συνδεσεις το iPad στον υπολογιστη σου και ανοιξεις το iTunes.

Jimis

Ok να σαι καλά ευχαριστώ πολύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.