Τηλεκοντρόλ, Περισσότερη ειρήνη στο σαλόνι

Σε μια έρευνα που έκανε η Logitech σε Ευρωπαικές χώρες, το 87% των ερωτηθέντων δήλωσαν «ειρηνιστές» σε ότι αφορά το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στον έλεγχο της τηλεόρασης αυτές τις γιορτές. Η πλειοψηφία είναι υπερ της διαπραγμαύτευσης και είναι πρόθυμη να μοιραστεί ή να παραχωρήσει το τηλεκοντρόλ σε ένα μέλος της οικογένειας χωρίς εντάσεις.

, Τηλεκοντρόλ, Περισσότερη ειρήνη στο σαλόνι

Τα καλά νέα συνεχίζονται καθώς η ευρωπαική οικογένεια δείχνει φέτος αποφασισμένη να μην διαταράξει την αρμονία των ημερών εξαιτίας μιας συσκευής όπως το τηλεκοντρόλ. Σύμφωνα και πάλι με την έρευνα της Logitech (που πραγματοποιήθηκε από την Lightspeed Research), μόνο το 4% των Ευρωπαίουν είναι έτοιμοι να αρχίσουν τον καυγά για το τηλεκοντρόλ. Ένα 20% θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την κατοχή του, τουλάχιστον για ένα μέρος της βραδυάς, ενώ σχεδόν ένας στους τέσσερις ούτε θα μπεί στον κόπο να το διεκδικήσει. Όσο για το υπόλοιπο 43% των «ειρηνιστών του τηλεκοντρόλ» αυτοί δίνουν διαφορετικές απαντήσεις, αλλά οι περισσότεροι καταλήγουν να συμφωνήσουν με τα άλλα μέλη της οικογένειας για το τι πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν και μοιράζονται τον έλεγχο. Βέβαια η αρμονία στο σπίτι έρχεται με χίλιους τρόπους και μερικοί από αυτούς κάνουν την έκπληξη: «Ζω με την γάτα μου και …ευτυχώς δεν ξέρει ακόμη να χειριστεί το τηλεκοντρόλ» μας απάντησε ένας εργένης, ενώ ο πονηρός της βραδιάς παραδέχθηκε ότι «δίνω στη σύντροφο μου ένα ποτηράκι παραπάνω οπότε την παίρνει ο ύπνος στον καναπέ»!

Τα αποτελέσματα της έρευνας
– Το 20% των Ευρωπαίων θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την κατοχή του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, τουλάχιστον για ένα μέρος της βραδιάς.
– Ένας στους τέσσερις δεν θα διεκδικήσει καθόλου τη συσκευή.
– Το 5% θα προσπαθήσουν να πάρουν το τηλεκοντρόλ φλερτάροντας.
– Το 4% είναι έτοιμο για καυγά ώστε να κρατήσει δικό του το μαγικό εργαλείο.
– Το 40% εύχονται να υπήρχε πάνω στο τηλεκοντρόλ ένα κουμπί που να επιτάχυνε την καθαριότητα του σπιτιού μετά τη γιορτή.
– Λιγότεροι από ένας στους πέντε (το 19%) θα πατούσαν με χαρά το κουμπί που θα έβαζε σε σίγαση …την οικογένεια μετά το γιορτινό τραπέζι. Τουλάχιστον για 20 λεπτά.
– Λιγότεροι από ένας στους δέκα (το 9%) θα πάταγε το κουμπί που θα έβαζε σε σίγαση τα παιδιά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zapotek13387

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ γελασαααα με την ψυχη μου :-))

Κώστας Βλαχάκης

Εγώ θυμάμαι ότι τσακωνόμουν με την αδερφή μου για το τηλεκοντρόλ. Πριν από πολλά χρόνια τότε που τα σπίτια είχαν μια ή δύο τηλεοράσεις το πολύ 🙂

zapotek13387

XAXAXAXAXAXA τα ιδια κ εγω 4 αδερφια καταλαβαινεις τωρα μαααααχη!!!!!!!

Βαγγέλης

Akoυ ερευνα!! Οντως πολυ γελιο. Εγω προσωπικα αμα δεν μαρεσει η επιλογη του αλλου αποχωρω προς το pc. Η TV εχει απομακρυνθει πολυ απο την ζωή μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.