Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 για υπολογιστές με Windows 8

Κεντρικό στοιχείο του Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 είναι η μεγάλη λεία γυάλινη επιφάνεια αφής, η οποία υποστηρίζει τα gestures των Windows 8, επιταχύνει την πλοήγηση σε παραθυρικό περιβάλλον, δίνοντας ταυτόχρονα στα δάχτυλά μας άφθονο χώρο να κινηθούν. Το Touchpad T650, αναπαράγει την χρήση μέσω αφής, την οποία έχουμε συνηθίσει στα smartphones και τα tablets.

Οι δυνατότητες είναι πολλαπλές, από την απλή κατάδειξη με τον κέρσορα, το σκρολάρισμα και το αριστερό ή δεξί κλικ (όπου κι αν ακουμπούν τα δάχτυλα μας στην επιφάνεια αφής), αλλά και οι πιο σύνθετες χειρονομίες των Windows 8, όπως αυτές στην άκρη της επιφάνειας αφής για εναλλαγή εφαρμογών, επιλογή της μπάρας εφαρμογών ή την charms bar, το ζουμάρισμα αλλά και τη σάρωση με χρήση τριών δακτύλων για επιστροφή στην αρχική οθόνη (Start Screen) του λειτουργικού. Η κίνηση των δακτύλων μας πάνω στη λεία επιφάνεια αφής είναι πολύ άνετη και γρήγορη, προσφέροντάς μας μεγάλη ακρίβεια, ενώ την όλη διαδικασία διασφαλίζει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας.

To Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, με τιμή 80 ευρώ.

, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 για υπολογιστές με Windows 8

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Τωρα εχει νοημα να βαλει κανεις Windows 8 σε PC

MANOS

Πάντα ένα βήμα μπροστά η Logitech!!!

keysmith

ωραία, αλλά πιστεύω και τα συμβατικά ποντίκια με μερικά “πειράγματα” θα μπορούν να προσφέρουν αυτην την εμπειρία. Ειναι που τα βγάζει η logitech και όχι η MS που κάνει την επιτυχία τους αμφιλεγόμενη. Πιστεύω αν τα εβγαζε η ΜΣ ήταν σαν να έλεγε “δείτε πως θα είναι τα νέα ποντίκια σας”. 🙂

sakis glaveris

Τι μου θυμιζει εμενα αυτο το ”ποντικι”, τι μου θυμιζει….? Πως λεγεται να δεις το αλλο τις αντιπαλης εταιριας? Trackpad…? Κ αυτο με τις κινησεις των δαχτυλων, απορω πως ακομα δεν αρχισαν οι μηνυσεις..!!!!

ntoukos

kαι games πώς θα μπορε’ις να παίξεις με αυτό

Rapid0s

Το Πλαίσιο έχει βάλει entry σχετικό

https://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Logitech-Rechargable-Touchpad-910-003059.htm

Από ότι διάβασα σε διάφορα forums αν έχεις dual monitor ή περισσότερα χάνει πολύ στο UΧ καθώς αρκετό functionality απλοποιήστε. Φαντάζομαι με κάποιο driver update θα στρώσουν αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.