Logitech Wireless Solar Keyboard K750, Ασύρματο και επαναφορτιζόμενο

Το πρώτο της, ηλιακά επαναφορτιζόμενο, πληκτρολόγιο παρουσίασε σήμερα η Logitech. Το καινοτομικό Logitech Wireless Solar Keyboard K750 λειτουργεί από το ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ και φορτίζεται κάθε στιγμή που υπάρχει φως στο περιβάλλον, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους, καταργώντας όλα τα γνωστά προβλήματα με τις μπαταρίες.

Μαζί περιλαμβάνεται και μια ειδική εφαρμογή η οποία προβάλλει ένα μετρητή φωτεινότητας (σε μονάδες lux), ώστε να μπορούμε να τοποθετούμε το πληκτρολόγιο στην ιδανική θέση για περισσότερο φως, ενώ με μια ματιά μπορούμε να δούμε τα επίπεδα φόρτισης της μπαταρίας, ή να ειδοποιηθούμε όταν αυτή εξαντλείται. Το πρωτοποριακό αυτό πληκτρολόγιο της Logitech μπορεί να φορτιστεί και από το φως εσωτερικών χώρων, ενώ παραμένει φορτισμένο ακόμη και μετά από 3 μήνες σε απόλυτο σκοτάδι. Τέλος, ένας ενσωματωμένος φωτεινός δείκτης μας δείχνει πάντα τη διαθέσιμη ενέργεια.

Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2011 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 79,99 ευρώ.

, Logitech Wireless Solar Keyboard K750, Ασύρματο και επαναφορτιζόμενο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rapid-eraser

Άμα είχε πάνω και ένα trackball ή mouse pad θα ήταν πολύ ωραίο.

Alan

Αν είχε trackball ή mouse pad θα ήταν πιο ακριβό και θα κράταγε λιγότερο η μπαταρία :Ρ

angelos

Τέλειος σχεδιασμός !!!

Βαγγέλης

H παρουσιαση ειναι ολα τα λεφτα πεθανα στο γελιο. 😛

To wireless solar keyboard Κ750 της Logitech αποτελεί κατά τη γνώμη μας μια σημαντική καινοτομία, η οποία μπορεί και να δημιουργήσει κάποια τάση στο μέλλον. Ενδιαφέρουσα η εργονομική σχεδίαση του πληκτρολογίου και σημαντική η προσπάθεια για μείωση του πάχους του.

Υποστηρίζει όλες τις γνωστές εκδόσεις των Windows (XP, VISTA, 7).
Προφανώς, δεν υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth.

Η λειτουργία του βασίζεται σε μία μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο και φορτίζει μέσω του ηλιακού συλλέκτη του πληκτρολογίου, ακόμα και με ένα εσωτερικό φως δωματίου ή γραφείου. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, μία πλήρης φόρτιση επαρκεί για να καλύψει τη χρήση του πληκτρολογίου σε απόλυτο σκοτάδι για περίπου 3 μήνες μέχρι την επόμενη φόρτιση.

θα περιμένουμε να δούμε και παρόμοια προιόντα από άλλες εταιρείες και, φυσικά, κάποια πτώση στην τιμή του…
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.