Logitech Surround Sound Z906, Με πιστοποίηση THX

Θέλετε να ακούτε κάθε λεπτομέρεια όταν απολαμβάνετε τις νέες ταινίες στο σπίτι σας, παίζετε ένα παιχνίδι ή ακούτε μουσική; Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει το νέο σετ πολυκάναλου ήχου που παρουσίασε η Logitech. Το σετ Logitech Surround Sound Z906 με ισχύ 500 watts (RMS) και πιστοποίηση THX προσφέρει μια δυνατή κινηματογραφική αίσθηση.

, Logitech Surround Sound Z906, Με πιστοποίηση THX

Το νέο σετ surround ηχείων της Logitech διαθέτει ισχύ 500 watts (RMS) και έχει πιστοποίηση THX, κάτι που εγγυάται ότι λαμβάνουμε με ακρίβεια το σήμα από την πηγή ήχου. Η κεντρική μονάδα ελέγχου έχει μια ευδιάκριτη οθόνη, τοποθετείται εύκολα πάνω σε άλλες συσκευές και ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.

Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby Digital ή DTS, τα Z906 προσφέρουν ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα της έντασης. Για το μπάσο φροντίζει το subwoofer των 165 watt με μεγάφωνο στο πλάι και bass reflex, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον τυπικό στερεοφωνικό ήχο σε μια πολυκάναλη απόλαυση.

, Logitech Surround Sound Z906, Με πιστοποίηση THX

Τα ηχεία Logitech Surround Sound Z906 είναι διαθέσιμα άμεσα σε τιμή 349 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
καλλιοπη23

ποια η διαφορα με τα Ζ-5500?μπορειτε να μας πειτε?

Βαγγέλης

Πως και η Creative τα εχει παρατησει τοσο πολυ. Μια εταιρεια κολοσσος στον ηχο, η πρωτη με πιστοποιηση του George Lukas και τωρα ερχετε η Logitech με την νεα πιστοποιηση.

Βεβαια αν τα πισω ειναι wireless θα το σκεφτω σοβαρα για αγορα

Κώστας Βλαχάκης

καλλιοπη23, λίγα παραπάνω Watt και νέο design. Αν εισαι ήδη κάτοχος του συστήματος Χ-5500 δεν αξίζει να πας στο Ζ906.

Creative, τι μου θύμησες! Θυμάμαι από τις πρώτες 16bit κάρτες ήχου που είχα στα πρώτα μου PC.

Γιωργος Ζαχας

Κωστα μια ερωτηση!!!Γινεται να τα συνδεσω σε TV, συγκεκριμενα στην lg lx9500 55”???Tα homecinema ξεφευγουν αρκετα στις τιμες τους!!!!

Ναι μπορείς, όχι μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και στις περισσότερες τηλεοράσεις.

Βασίλης

Όχι απλά Creative αλλά Cambridge Soundworks… Αυτά έχω στο γραφείο μου (4.1).

Όσο για τις κάρτες… ακόμα τις έχω σε κάτι παλιά pc… Μαζί με 2 Live!…:D

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πάντως τα Logitech είναι ΕΓΓΥΗΣΗ…Έχω τα Ζ-550 και φυσάνε…Μελλοντικά θα τα τσιμπήσω … Βλέπω έχουν και πολλές θύρες,Κορυφή και ωραία σχεδίαση… 🙂

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με Airport express συνδεεται;Ένα απλό καλώδιο θέλει;

Κώστας Βλαχάκης

Δημήτρης, αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Logitech Z906 μπορείς να τα βρεις εδώ https://goo.gl/M3JHL

καλλιοπη23

ναι κυριε Βλαχακη αυτα εχω Logitech Z-5500 🙂 με το που τα ειδα πηγα ν δω διαφορες κ δ βρηκα καμια αλλα ηθελα κ την δικη σας γνωμη.ευχαριστω πολυ που απαντησατε.

Dimitris91

παιδια καλησπερα! ψαχνω εδω και καιρο ενα ηχοσυστημα για το pc μου και για μουσικη γενικοτερα…καταρχην εχω τα TEAC POWERMAX 1200 και οχι απλα τα εχω βαρεθει, ειναι κατι το απαραδεκτο πλεον για μενα! καποια στιγμη προσπαθησα να “στησω” ενα ολοκληρωμενο συστημα ηχου (ενισχυτη hi-fi, ηχεια, sub, δεκτες κτλπ) αλλα επειδη ο προυπολογισμος εκτοξευθηκε, αποφασισα να στραφω σε ενα multimedia sound system σαν αυτο. σιγουρα θα με καλυψει γιατι το ακουσα αλλα μηπως θα με καλυπταν και τα logitech Z623???

Κώστας Βλαχάκης

Dimitris91, Τα Z623 είναι 2.1 ηχεία μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Δεν θα είσαι όμως “περικυκλωμένος” από ηχεία-ήχο για να ζήσεις πιο έντονα το 5.1 των games και των τανιών. Τα Ζ623 βλέπω ότι έχουν και αυτά πιστοποίηση THX αλλά δεν είμαι σίγουρος αν σε υψηλή στάθμη ήχου “τρίζουν” ή όχι.

Dimitris91

Σε ευχαριστω Κωστα, μαλλον τα 906 θα παρω…

ΚωσταςGR

Τα Ζ-5500 ειναι καλυτερα απο τα Ζ-906!!!Αμα δειτε τα spects τα Ζ-5500 εχουν περισσοτερα watt και τελος μια ερωτηση καποιο απο τα δυο μοντελα εχει δυο ασηρματα ηχεια??

Κώστας Βλαχάκης

Τα περισσότερα Watt δεν βγάζουν αυτομάτως και καλύτερο ένα μοντέλο. Το απαιτούμενο είναι να τα ηχεία να παίζουν καθαρά και δυνατά. Εξάλου έχει σχέση και ο χώρος που θα τα τοποθετήσεις, αν τα βάλεις σε ένα μικρό σαλόνι δεν χριεάζεται να έχεις 500W για να ακούς καλά, για να χάσεις την ακοή σου είναι ok 😉

Dimitris91

Κωστα τωρα που ανεφερες τον χωρο, εγω τα θελω για το δωματιο μου που ειναι 12-13 τετραγωνικα…θα αποδωσουν οπως πρεπει η απλα θα με κουφανουν χωρις ποιοτικο αποτελεσμα???

Κώστας Βλαχάκης

Dimitris91, δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε αυτά, ούτε τo άλλο μοντέλο που έχουν αναφέρει τα παιδιά.

nikostama

Ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμα ??? μονο στην ελλαδα εχοθν αργησει τοσο??

Konstantinos K.

Παιδιά όλα καλά με την Logitech, και εγώ fun της εταιρίας χρόνια τώρα, για τους γνωστούς λόγους… αλλά… Πήρα και εγώ τα Ζ-5500 πριν 3 χρόνια, στον μήνα μέσα μου κάηκε το λαμπάκι από το control pod, και μετά από 2-3 μήνες βραχυκύκλωνε τελείως το pod, μέχρι που μου έστειλαν καινούργιο set από εξωτερικό. Αυτή την στιγμή έχω 2 sets τα οποία είναι και τα δύο Off!!! Και όπως φαίνεται πρέπει είναι από το control pod τους. Είμαι 1 χρόνο εκτός εγγύησης, επικοινώνησα με την εταιρία μέσω e-mail στο εξωτερικό, και μου έχουν στείλει καινούργιο pod (ελπίζω να είναι το Pod το πρόβλημα αυτή την δεύτερη φορά) Τα σύστημα το πρόσεχα όσο πιο πολύ μπορούσα, έπαιζα δυνατά αλλά ποτέ στο Full, το έχω πάνω στον γνωστό σταθεροποιητή τάσης της APC, και εννοείται οτι έχω ψιλοφρικάρει αυτές τις μέρες, μέχρι να μου έρθει το Pod και να δω τι συμβαίνει… Μου πρότειναν επειδή είμαι χρόνιος και σωστός πελάτης του για τουλάχιστον 8 χρόνια, ως αντικατάσταση τα Logitech Z906 στην μισή τιμή, κάπου στα 175 Euros, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω…………. Γενικά, δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος, αν τα πάω τα δύο ελαττωματικά συστήματα σε κάποιον καλό ηλεκτρονικό, αν διορθώνεται… Συνέχεια »

chriskat45

Φίλε Κωνσταντίνε αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι καίγεται κάποια ασφάλεια μέσα στον ενισχυτή η οποία αλλάζει πολύ εύκολα. Τα ηχεία δεν τα έχω οπότε δεν ξέρω να σου πω ότι είναι σίγουρα αυτό αλλά από αυτά που διάβασα είναι πως υπάρχει μια πολύ ευαίσθητη ασφάλεια μέσα στον ενισχυτή η οποία καίγεται πολύ εύκολα και αλλάζει εύκολα επίσης. Πάντως για σιγουριά δοκίμασε κάποιον ηλεκτρονικό που πιθανότατα θα ξέρει κάτι παραπάνω. ;))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.