Luna: Το έξυπνο κάλυμμα που “φτιάχνει” και καφέ

Σε μια εποχή που όλα γίνονται έξυπνα, ήρθε η ώρα να δούμε και το έξυπνο κάλυμμα; Πως μπορεί όμως ένα κάλυμμα να γίνει έξυπνο; Μπορεί να γίνει αν προσθέσουμε μερικούς αισθητήρες. Το νέο έξυπνο κάλυμμα αποκαλείται Luna και έχει ενσωματωμένους αισθητήρες που ανιχνεύουν την αναπνοή και τους παλμούς της καρδιάς, επιταχυνσιόμετρα για να παρακολουθούν τις συνήθειες του ύπνου και μικρόφωνα που ακούνε το ροχαλητό.

Στη συνέχεια το κάλυμμα που μπαίνει πάνω από το στρώμα, στέλνει τα δεδομένα που καταγράφει στην Android ή iOS εφαρμογή και ρυθμίζει την θερμοκρασία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Δηλαδή αυξάνει ή μειώνει τη θερμοκρασία για να νοιώθετε πιο άνετα, ενώ μπορεί να δίνει διαφορετική θερμοκρασία στη μια πλευρά και διαφορετική στην άλλη πλευρά, στην περίπτωση που οι δυο παρτενέρ έχουν διαφορετικές προτιμήσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να το συνδέσετε με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές του σπιτιού, όπως είναι το Nest, με μια έξυπνη κλειδαριά έτσι ώστε να κλειδώνει η πόρτα όταν θα πάτε στο κρεβάτι ή ακόμη και με την καφετιέρα για να αρχίσει να φτιάχνει καφέ όταν ξυπνήσετε.

Το έξυπνο κάλυμμα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες με τιμή στα 179 δολάρια.

luna έξυπνο πάπλωμα, Luna:  Το έξυπνο κάλυμμα που “φτιάχνει” και καφέ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

εξυπνο στρωμα εννοει ή ειναι ιδεα μου??

kostas. kar

Οπότε δεν είναι πάπλωμα αλλά είναι κάλυμμα στρώματος.
Φιλικά πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.