McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

Αγαπάμε McLaren (όχι επειδή έχουμε παιδί – η MacLaren είναι κολοσσός στα παιδικά καροτσάκια!), μιας και έχει παρουσιάσει μερικά από τα πιο όμορφα τετράτροχα που καταφέρνουν να τροφοδοτούν τα όνειρά μας με πλούσιο υλικό. Η εταιρεία επιστρέφει στα όνειρά μας με περισσότερο καλοκαιρινή διάθεση, με την 12C Spider, η οποία έχει σκληρή αναδιπλούμενη οροφή.

Την οροφή μπορεί να την ανοίγει κανείς και εν κινήσει, σε ταχύτητες μέχρι και τα 30 Km/h, αν και δεν πιστεύουμε ότι θα κινείται ποτέ ο κάτοχός της τόσο αργά. Ο λόγος για αυτό θα είναι ο κινητήρας 625 ίππων που θα εκτοξεύει το ονειρικό όχημα στα 100 Km/h από στάση σε μόλις 3.1 δευτερόλεπτα, ενώ σε 6.1 δευτερόλεπτα θα έχετε φτάσει τα 160 Km/h. Το εντυπωσιακό είναι ότι καταναλώνει μόλις 11.7 λίτρα στα 100 km. Οι εκπομπές CO2 είναι 279 g/km, οπότε θα πληρώνετε πολλά στα τέλη κυκλοφορίας (εδώ γελάμε!).

Στις ΗΠΑ θα κοστίζει $265.750 για να την αποκτήσει κανείς, οπότε δεν πρέπει να σκέφτεται και πολύ το οικονομικό. Θα λανσαριστεί με ένα έντονο κόκκινο χρώμα το Νοέμβριο 2012 και εμείς θα κοιμόμαστε με σκοπό να την ξαναδούμε…

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

, McLaren 12C Spider, Ονειρευτείτε με την οροφή ανοιχτή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Είναι κουκλί όμως το άτιμο!

AlexGT

Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω πως η εταιρία που βγάζει καροτσάκια κ γύρω από αυτά λέγετε Maclaren κ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Mclaren που κατασκευάζει τα υπεραυτοκίνητα κ μονοθέσια της F1, εκτός και εάν το είπατε για πλάκα όπου εκεί αλλάζει το θέμα. 🙂
Φιλικά πάντα!

venisk

Τα 11.7 λίτρα τα καταναλώνει στο ρελαντί?…με τις καταναλώσεις που γράφουν πρέπει να γελάμε…625 άλογα..
Κουκλάρα όμως..

michalis

mclaren-mikahakkinen-lewishamilton. τιποτα αλλο δεν λεω,θρησκεία…!!!

dimz

Μια χαρά κόβει και πάει με 30, τα μποτιλιαρίσματα να ‘ναι καλά που βοηθάνε σ’ αυτό χεχε

Petran

Απλά… πανέμορφη!!!

Haduuken!

ΑΙΣΧΟΣ για κλάματα , Renault 2CV ftw

arb

ferrari αντιγραφη!!!!

kostas

https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2009/02/ferrari-f430-scuderia-spider-16m-1.jpg

Μοιαζει απιστευτα τωρα, μην τρελαθουμε..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones McLaren OnePlus OnePlus 6T

Το OnePlus 6T McLaren Edition θα κυκλοφορήσει με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο;

Στις 11 Δεκεμβρίου η OnePlus θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη McLaren, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του OnePlus 6T με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Smartphones McLaren OnePlus

OnePlus και McLaren ετοιμάζουν ειδική έκδοση του OnePlus 6T;

Μέσα στα χρόνια έχουμε δει αρκετές συνεργασίες μεταξύ εταιρειών τεχνολογίας και αυτοκινητοβιομηχανιών. Μια αντίστοιχη συνεργασία φημολογείται ότι θα συμβεί μεταξύ της Oneplus και της McLaren.

Business Apple McLaren

Apple: Συζητά πιθανή εξαγορά της McLaren;

Οι σημερινές πληροφορίες των Financial Times έρχονται να ρίξουν περισσότερο λάδι στη φωτιά των φημών που κάνουν λόγο για τα σχέδια δημιουργίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την πλευρά της Apple. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για πιθανή εξαγορά της βρετανικής McLaren.

News McLaren Microsoft smartphones Nokia Lumia 1020

Microsoft McLaren: Το ακυρωμένο smartphone ποζάρει δίπλα στο Lumia 1020

Είχαμε ακούσει αρκετές φορές πληροφορίες για ένα Windows Phone smartphone το οποίο ετοίμαζε η Microsoft και είχε την κωδική ονομασία McLaren. Είχαμε δει και ένα prototype να φωτογραφίζεται δίπλα στο iPhone 6. Περιμέναμε να έρθει ως ο διάδοχος του Nokia Lumia 1020, το οποίο έχει κάμερα 41 Megapixel, ενσωματώνει Xenon και LED flash, αλλά δεν […]