Το “αόρατο” αυτοκίνητο της Mercedes Benz [video]

Η κατασκευάστρια εταιρεία Mercedes για να διαφημίσει τη μηδενική εκπομπή ρύπων των νέων κινητήρων υδρογόνου, κινητήρες δηλαδή που κάνουν τα αυτοκίνητα “αόρατα” σε ότι αφορά τους επιβλαβείς ρύπους προς την ατμόσφαιρα, δημιούργησε ένα τρελό βίντεο. Έντυσε με LED τη μια πλευρά ενός μοντέλου της και από την άλλη μια κάμερα αναπαρήγαγε ότι έβλεπε. Αποτέλεσμα, και καλά το αυτοκίνητο να είναι αόρατο! Έχει ενδιαφέρον, δείτε το.

, Το “αόρατο” αυτοκίνητο της Mercedes Benz [video]

, Το “αόρατο” αυτοκίνητο της Mercedes Benz [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

καλο!!!!!!!!!!!!!!

Pakosta

Προβλέπω πάλι θα “μπλοκάρει” η κυβέρνηση και δε θα ξέρει τι να φορολογήσει! χαχαχα

zac

Καλα οι μηχανικοι τις Mercedes δεν παιζονται!! απλα θεοι

Νικος

Fuel Cells ηταν και το θεμα της πτυχιακης μου καποτε η οποια εδειχνε οτι η συγκεκριμενη τεχνολογια ειναι πανακριβη … ελπιζω να βρηκαν εναν πιο οικονομικο τροπο για να την υλοποιησουν! το διαφημιστικο concept …. ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ! αλλα….γερμανικο αυτοκινητο δε παιρνω Κυρια Μερκελ μας!

Solon

Τι σαχλαμάρα είναι αυτή; Εδώ τώρα που φαίνεται το αυτοκίνητο και σκοτώνονται κάθε χρόνο 100-150 άτομα στην Ελλάδα που να γίνει και αόρατο!!! Πάει τελειώσαμε θα αλληλοσκοτοθούμε μέσα σε ένα μήνα!

FaTaL

Καποιοι δεν κατάλαβαν το concept απ’ ότι φαίνεται…

gpower

Γεια σου ρε μερσεντα!!

Solon

@Fa TaL
Το κατάλαβα πολύ καλά. Απλά κάνω πλάκα 😉

isi

Μία είναι η mercedes! Πάντως η ιδέα είναι κλεμμένη από το top gear…!

Βαγγέλης

Εκθειάστε την Γερμανομερτσέντα ενω πριν απο πολλα χρόνια η Honda εχει το Clarity.

Ηρθε πλεον και Ευρώπη για δοκιμές.

spyrosrotary

Πολλα χρονια πισω η Ευρωπη σε αυτα τα θεματα!Στην Ιαπωνια ειναι η τεχνολογια αλλα τα περισσοτερα τα κρατανε για τους ιδιους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: Φέρνει το ChatGPT στα αυτοκίνητα σαν βοηθό

H Mercedes-Benz εξοπλίζει τον Φωνητικό Βοηθό MBUX με ChatGPT στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος beta μόνο στις ΗΠΑ.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz κατασκευάζει εργοστάσιο ανακύκλωσης μπαταριών στην Γερμανία

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός βιώσιμου εργοστασίου ανακύκλωσης μπαταριών στο Kuppenheim, στη νότια Γερμανία.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz φέρνει πρώτη την αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3 στις ΗΠΑ

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έλαβε έγκριση από την κυβέρνηση στις ΗΠΑ για αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3.

Cars Mercedes-Benz

Η επέκταση της Mercedes – Benz – Σχεδιάζει παγκόσμιο δίκτυο φόρτισης αυτοκινήτων

Η Mercedes – Benz ετοιμάζεται να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη με στόχο τη δημιουργία 10.000 σταθμών ταχείας φόρτισης οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα μέχρι το 2030.