Mercedes Benz Viano Vision Diamond, Χλιδή σε τέσσερις τροχούς

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα όχημα της υπερβολής. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η πολυτέλεια γίνεται προκλητική, αλλά θες οπωσδήποτε να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτή. Το δίχρωμο van Mercedes BenzViano Vision Diamond παρουσιάστηκε στην Κίνα και μάλλον δεν απευθύνεται στον μέσο Κινέζο, αλλά στην ελίτ. Μπαίνεις μέσα και χάνεσαι από τον κόσμο ενώ ο σοφέρ σε πηγαίνει βόλτα.

Οι εσωτερικές συνθήκες φωτισμού αλλάζουν ανάλογα με τις επιθυμίες των επιβατών, με τη βοήθεια του συστήματος Magic Sky Control System, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του οδηγού είναι μαύρος και εκείνος των επιβατών λευκός.

Οι προνομιούχοι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μασάζ, ποτά, ενώ ο ήχος στην καμπίνα προέρχεται από ένα σύστημα Bang & Olufsen BeoLiving Viano, το οποίο περιλαμβάνει και μία οθόνη 40 ιντσών για ταινίες και οπτική ψυχαγωγία. Δύο συσκευές iOS μπορούν να χειριστούν τα πάντα στο εσωτερικό.

, Mercedes Benz Viano Vision Diamond, Χλιδή σε τέσσερις τροχούς

, Mercedes Benz Viano Vision Diamond, Χλιδή σε τέσσερις τροχούς

, Mercedes Benz Viano Vision Diamond, Χλιδή σε τέσσερις τροχούς

, Mercedes Benz Viano Vision Diamond, Χλιδή σε τέσσερις τροχούς

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Ακόμα και με όλη αυτή τη πολυτέλεια παραμένει ένα βανάκι…

Παν

σωστος ο Κωνσταντινος!

Γιώργος

Πολύ χλιδή. Ιδιαίτερο και ξεχωριστό!

Δημήτρης

Μπαα…μάπα το βανάκι…δεν έχεi ωραίο χρώμα! :p

Niko

Με Android θα γινόταν εργαλείο..!

Εμένα μου αρέσει!!! Αντί για τζιπ, βανάκι… διαφορετικό! Το μόνο που με χαλάει, ότι είναι διθέσιο… δηλ. πάλι μόνο με την γκόμενα θα την βγάζουμε και με τιτανικό…!!!

Teo

Ναι..και τα καρπουζια που 8α τα βαλει ο ΣΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ?
χαχαχαχαχ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: Φέρνει το ChatGPT στα αυτοκίνητα σαν βοηθό

H Mercedes-Benz εξοπλίζει τον Φωνητικό Βοηθό MBUX με ChatGPT στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος beta μόνο στις ΗΠΑ.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz κατασκευάζει εργοστάσιο ανακύκλωσης μπαταριών στην Γερμανία

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός βιώσιμου εργοστασίου ανακύκλωσης μπαταριών στο Kuppenheim, στη νότια Γερμανία.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz φέρνει πρώτη την αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3 στις ΗΠΑ

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έλαβε έγκριση από την κυβέρνηση στις ΗΠΑ για αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3.

Cars Mercedes-Benz

Η επέκταση της Mercedes – Benz – Σχεδιάζει παγκόσμιο δίκτυο φόρτισης αυτοκινήτων

Η Mercedes – Benz ετοιμάζεται να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη με στόχο τη δημιουργία 10.000 σταθμών ταχείας φόρτισης οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα μέχρι το 2030.