Microsoft Band 2: Διέρρευσε και είναι κυρτό;

Βρισκόμαστε κάτι παραπάνω από δυο εβδομάδες μακριά από το Press event της Microsoft στις 6 Οκτωβρίου με Windows 10 συσκευές και έχουμε διαρροή αναφορικά με το Microsoft Band 2, τη φορητή αλλά και φορετή fitness πρόταση της Microsoft.

Το Microsoft Band 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 6 Οκτωβρίου και από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν, κρατώντας πάντα τις επιφυλάξεις μας μέχρι την ημέρα της παρουσίασης, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ όμορφη προσέγγιση της Microsoft μιας και το φετινό Microsoft Band δείχνει πολύ πιο καλάισθητο από το περσινό μοντέλο.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως η συσκευή εφοδιάστηκε με κυρτή οθόνη η οποία θα αγκαλιάζει τον καρπό και έτσι θα “κάθεται” πιο άνετα στο χέρι μας. Επίσης, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια fitness συσκευή, η κατασκευή της φαίνεται και αρκετά πιο προσεγμένη δίνοντας μια πιο premium αίσθηση, κάτι που θα ικανοποιήσει όσους επιθυμούν μια τέτοια σχεδιαστική προσέγγιση.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 6 Οκτωβρίου που θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση όπου θα γίνουν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η διαθεσιμότητα και φυσικά η τιμή για αυτή την fitness πρόταση της Microsoft.

Microsoft, Band, 2, wearable, watch, fitness, curved, Microsoft Band 2: Διέρρευσε και είναι κυρτό;

Microsoft, Band, 2, wearable, watch, fitness, curved, Microsoft Band 2: Διέρρευσε και είναι κυρτό;

Microsoft, Band, 2, wearable, watch, fitness, curved, Microsoft Band 2: Διέρρευσε και είναι κυρτό;

Microsoft, Band, 2, wearable, watch, fitness, curved, Microsoft Band 2: Διέρρευσε και είναι κυρτό;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

Κατά την γνώμη μου το να αγοράσει κάποιος τώρα ένα smartwatch είναι σαν να αγόραζε κάποιος ένα iPhone ή android κινητό το 2008-2009.. Σε λίγα χρόνια όμως που θα προχωρήσει πολύ η τεχνολογία τα smartwatch θα είναι σχεδόν όσο απαραίτητα είναι τώρα τα smartphones!

Theo

@kalex1999 ποιος είπε ότι τα smartphones είναι απαραίτητα?? τα τηλέφωνα ναι… τα smartphones είναι απλά ένα gadget που σε διευκολύνει σε κάποια πράγματα.

Manolis

ίδιο το fit της Samsung… 😉

Kalex1999

@Theo δεν εννοουσα ότι είναι 100% απαραίτητα, ειπα ότι τα smartwatches θα είναι ΟΣΟ απαραίτητα είναι τώρα τα smartphones, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα smartphones κατά μεγάλη πιθανότητα δεν θα τον ενδιαφέρουν και τα smartwatches, όμως για κάποιον που έχει πολλά email και ειδοποιήσεις και χρησιμοποιεί το έξυπνο τηλέφωνο του αρκετα, το smartwatches δεν μπορούν να τον καλύψουν ακόμα, λόγω μικρής οθόνης μικρής μπαταρίας κτλ, όμως σε μερικά χρόνια τα smartwatches θα είναι όσο χρήσιμα είναι και τα smartphones τώρα !! Αυτά κατά την γνώμη μου !!

manolis

Η τεχνολογία σε αντίθεση με την παγκόσμια οικονομία, ανθίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.