Microsoft Band, επίσημα για Android, iOS, WP στα 199 δολάρια

H Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη της φορετή συσκευή η οποία είναι συμβατή με iOS, Android, και Windows Phone συσκευές. Το Microsoft Band έχει δέκα αισθητήρες, θα κοστίζει 199 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στα online καταστήματα της Microsoft στις ΗΠΑ.

Οι αισθητήρες του Microsoft Band σας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να μετράτε τους καρδιακούς παλμούς, τα επίπεδα του στρες και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο GPS το οποίο επιτρέπει σε όσους αθλούνται να συλλέγουν τα δεδομένα της άσκησής τους χωρίς να χρειάζονται το κινητό μαζί τους. Οι δυο μπαταρίες των 100mAh του επιτρέπουν να διαρκεί μέχρι και 8 ώρες με μια μόνο φόρτιση.

Οι χρήστες του Microsoft Band θα βλέπουν τα δεδομένα τους και τις ειδοποιήσεις του κινητού στην 1.4 ιντσών TFT οθόνη που έχει ανάλυση 310×102 pixels, συνδέεται μέσω Bluetooth 4.0 LE, είναι ανθεκτικό σε σκόνη και σταγόνες νερού.

microsoft band official, Microsoft Band, επίσημα για Android, iOS, WP στα 199 δολάρια

Από την άλλη, το Microsoft Health είναι μια cloud-based υπηρεσία η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της μαζί με το wearable και αποθηκεύει τα δεδομένα που συλλέγονται από το Microsoft Band και δίνει συμβουλές στους χρήστες. Το Microsoft Health θα είναι ανοιχτό και στις υπόλοιπες fitness πλατφόρμες και έχει υπογράψει με UP by Jawbone, RunKeeper, MapMyFitness και MyFitnessPal ενώ η Microsoft ευελπιστεί και σε νέες συνεργασίες.

microsoft band official, Microsoft Band, επίσημα για Android, iOS, WP στα 199 δολάρια

Για αρχή θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές εκτός ΗΠΑ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αυτόν τον σένσορα που λέει ότι έχει για το stress και την ακτινοβολία. Αν και οι τιμές των wearables ακόμη είναι ψηλά θεωρώ πιστέυω πως σε κανα 2 χρόνια θα αρχίσει η πιο μαζική πωλησή τους.

ioannis

Πολύ καλή πρόταση από τη Microsoft ελπίζω να έρθει Ευρώπη

manolis

πολύ καλοοοοοο!!!!

kostas52

το Microsoft Band εχει δυπλασια τιμη απο το Lumia 630 μου

Panos7GR

Ισως το πιο πλήρες και ενδιαφέρον “έξυπνο” βραχιόλι, που έχουμε δει τώρα. Θα υποστηρίζει όλα τα μεγάλα mobile OS (λογικό αφού τα WP είναι λίγο πιο πάνω απ το μονοψήφιο παγκοσμίως), έχει όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για παρακολούθηση της κατάστασής σου, σε ενημερώνει για ειδοποιήσεις, η υπηρεσία που θα συλέγει τις πληροφορίες του μπορεί να συνδιαστεί με άλλες γνωστές του είδους και γενικά είναι διακριτικό σε design. Μου αρέσει. Αν πέσει η τιμή του στα επόμενα μοντέλα κι αν η μπαταρία του φανεί η καλύτερη του ανταγωνισμού, τότε θα σπάσει ταμεία σε σχέση με τους υπόλοιπους γνωστούς κατασκευαστές.

Μιχάλης

Το υπέρ της συσκευής είναι ότι θα είναι στην αγορά τα Χριστούγεννα (σε US) αν πετύχει εκεί και μάλιστα μπορεί γιατί το iwatch δεν έχει βγει ακόμα και δεν αναμένεται τα χριστούγεννα και συν ότι έχει απευθύνεται σε μεγαλύτερο μερίδιο ανθρώπων (για όλες τις πλατφόρμες) θα είναι ίσως μία μεγάλη νίκη για την Microsoft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.