Microsoft BlueTrack | Τα νέα mouse έχουν μπλε laser

, Microsoft BlueTrack | Τα νέα mouse έχουν μπλε laserΗ Microsoft παρουσίασε την πλέον προηγμένη τεχνολογία για ποντίκια στον κόσμο, Microsoft BlueTrack, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να μεταφέρουν τα ποντίκια τους οπουδήποτε και να δουλέψουν με σιγουριά σε περισσότερες επιφάνειες από πριν. Η νέα τεχνολογία ανίχνευσης της κίνησης του ποντικιού από τη Microsoft συνδυάζει το πλάτος και τη δύναμη της οπτικής τεχνολογίας με την ακρίβεια του laser και επιτρέπει στους καταναλωτές να πάρουν το ποντίκι ουσιαστικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια εκτός από καθαρό γυαλί.

, Microsoft BlueTrack | Τα νέα mouse έχουν μπλε laser

Η τεχνολογία BlueTrack της Microsoft δουλεύει σε περισσότερες επιφάνειες και από τα οπτικά και από τα laser ποντίκια. Η μεγάλη μπλε ακτίνα και η κατοπτρική οπτική τεχνολογία, σε συνδυασμό με έναν ειδικά σχεδιασμένο – αισθητήρα εικόνας από τη Microsoft, παράγουν μια εικόνα υψηλής αντίθεσης της επιφάνειας που επιτρέπει την εξαιρετική ακρίβεια στην ανίχνευση της κίνησης του ποντικιού. Η μπλε ακτίνα του ποντικιού BlueTrack είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τη μέση ακτίνα λέιζερ που χρησιμοποιείται στα σημερινά ποντίκια, επιτρέποντας τη σύλληψη μιας μεγαλύτερης εικόνας και προσφέροντας καλύτερη αντανάκλαση στην επιφάνεια συγκριτικά με την κόκκινη ακτίνα και το laser.

Η τεχνολογία BlueTrack θα κάνει το ντεμπούτο της με δύο νέα ποντίκια της Microsoft αυτό το χειμώνα – το κανονικού μεγέθους Explorer Mouse και το μικρότερο Explorer Mini Mouse. Τα ποντίκια αυτά συνδυάζουν την επαναστατική τεχνολογία με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το φινίρισμα χρωμίου και ο μπλε φωτισμός γύρω από τη βάση του ποντικιού δημιουργούν μια απαλή λάμψη και κάνουν τα ποντίκια να ξεχωρίζουν. Ο εργονομικός σχεδιασμός για δεξιόχειρες προσφέρει ώρες άνετης χρήσης, ενώ η ασύρματη τεχνολογία 2.4GHz προσφέρει αξιόπιστη σύνδεση μέχρι και 9 μέτρα μακριά.

, Microsoft BlueTrack | Τα νέα mouse έχουν μπλε laser

Το Explorer Mouse και το Explorer Mini Mouse θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα τον Οκτώβριο με εκτιμώμενη λιανική τιμή πώλησης 74,99 ευρώ και € 69,99 ευρώ αντιστοίχως.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gogo

9 μέτρα μακριάαα? Πολύ καλό! Με τηλεσκόπειο η οθόνη! Ή ακόμα καλύτερα, οθόνη γίγας και βελάκι διαστάσεων 20x20cm! 🙂

Kostask11

xaxa καλό σχόλειο κώστα!χαχα
πάντος το ποντίκι τα σπάει.και σκεφτόμουν να δώσω κάνα 70αρι για ένα άλλο.αλλα θα περιμένω αυτό τελικά!είναι πολύ καλό.σε ανάλογο πληκτρολόγιο έχει τίποτα να ‘ναι σετάκι;

Kostask11

α, υπέροχα!thanks for the info:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.