Πως οραματίζεται η Microsoft το τεχνολογικό μας μέλλον [video]

Συνήθως οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι αυτές που οραματίζονται το μακρινό μέλλον με συσκευές οι οποίες σήμερα μας φαίνονται εξωπραγματικές. Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα ένα video στο οποίο μας δείχνει πως βλέπει εκείνη την εξέλιξη των συσκευών όχι στο μακρινό μέλλον, αλλά στα επόμενα 5 με 10 χρόνια.

Η Microsoft “βλέπει” την εμμονή με τις μεγάλες οθόνες να συνεχίζεται, ολογράμματα με συσκευές όπως το HoloLens που έχει παρουσιάσει ήδη, 3D printers, εξαιρετικά λεπτά tablets και οθόνες που διπλώνουν. Για παράδειγμα τα tablet του μέλλοντος θα είναι σαν βιβλία στα οποία μπορείς να γυρίσεις σελίδα χωρίς τα σημερινά ενοχλητικά bezels.

Τα wearables που σήμερα δεν τα έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, είναι δυο ξεχωριστά κομμάτια που ενώνονται μεταξύ τους και φοριούνται στον καρπό, είναι χρήσιμα για πολλές περισσότερες λειτουργίες ενώ στη συνέχεια παίρνουν το σχήμα του κινητού το οποίο αλληλεπιδρά με μια μεγαλύτερη οθόνη.

Δείτε το πραγματικά εντυπωσιακό video για το πως οραματίζεται το τεχνολογικό μας μέλλον το τμήμα Microsoft Research και πείτε μας πως σας φαίνεται:

microsoft concept video, Πως οραματίζεται η Microsoft το τεχνολογικό μας μέλλον [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος ο Ν.

Όσο περνάει ο καιρός, τα projects των κατασκευαστών θυμίζουν όλο και πιο πολύ επιστημονική φαντασία. Για να δούμε…

Genesis

να πω ότι αν είναι έτσι εμένα προσωπικά μου αρέσει όλη αυτή η ιδέα αλλά για να δούμε, πάντως η MS έκανε ένα ωραίο βίντεο και δείχνει ότι θέλει να ανέβει και άλλο.

Jonman

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως έχω χεστη απάνω μου από τον φόβο ! Στη συνέχεια του βίντεο θα γίνει ατομική έκρηξη θα γίνουμε όλοι madmax μετά θα μας πάνε στο “Νησί ” όπου δραπετεύουμε και στο τέλος έρχεται ο terminator να μας βρει !!!

Ιωάννης jb

Ωραίο βιντεάκι….. θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας που βγήκαν πριν λίγα χρόνια!!! Ενώ, άνετα ξεπερνάει (σε φαντασία) τις παλιότερες, που ούτε καν πρόβλεψαν ένα τέτοιο πιθανό μέλλον!!!
Jonman μου αρέσουν πολύ οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας…. αλλά εσένα μάλλον σε πείραξαν οι πολλές ταινίες αυτού του είδους στις οποίες πάντα κάτι θα πάει στραβά για να υπάρξει πλοκή

Panos7GR

Μόνο εγώ βλέπω πως στο μέλλον που οραματίζεται η Microsoft δεν υπάρχουν άντρες ή είναι δυο-τρεις όλοι κι όλοι;; 😛

Ευη

μονο και μονο για να μας παρακολουθουν

zafos

Πολυ το βραχιολι πλασαρουν το δειξε αρκετα…θελουν οπωσδηποτε να πανε καλα τα smartwatch πιστευω ολοι τους. Να το χουμε παντα πανω μας… Γενικα ποτε δεν καταλαβα ολες αυτες τις εμμονες με τις οθονες παντου. Πολυ οθονη ρε παιδι μου δε μπορω αλλο θελω να παω στο βουνο σε μια καλυβα αλλα μετα σκεφτομαι οτι δεν θα χει 4G ουτε σημα ουτε τπτ χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.