Microsoft, ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της smartwatch σύντομα

Σχεδόν όλοι οι Android κατασκευαστές και προσφάτως η Apple, έχουν ανακοινώσει τις δικές τους προτάσεις όσον αφορά την κατηγορία των φορετών συσκευών οι οποίες μοιάζουν να είναι πολλά υποσχόμενες. Το smartwatch της Microsoft θα συγκεντρώνει πληροφορίες για την υγεία του χρήστη όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά η διαφορά θα είναι στην μπαταρία του.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει μπαταρία η οποία θα διαρκεί δύο ημέρες. Σύμφωνα με αναφορές του Forbes η Microsoft ετοιμάζεται να ανακοινώσει το smartwatch μέσα στις επόμενες μέρες και θα το κυκλοφορήσει την περίοδο των γιορτών.

Επίσης, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η Microsoft προορίζει το smartwatch της να είναι συμβατό με Android και iOS συσκευές εκτός από Windows Phone φυσικά. Θα δημιουργήσει ειδικό app για την κάθε πλατφόρμα. Δεδομένου του μικρού ποσοστού της αγοράς που κατέχει το Windows Phone, είναι λογικό εκ μέρους της Microsoft να θέλει να διεκδικήσει μεγαλύτερο μέρος της αγοράς κάνοντας το άνοιγμα σε Android και iOS.

Concept από το Microsoft smartwatch
microsoft smartwatch, Microsoft, ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της smartwatch σύντομα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos

Ελπίζω να μην μοιάζει έτσι.. Σαν mini smartphone στο καρπό θα είναι

ioankav

Από τη στιγμή που δε βγάζουν άλλοι για Windows Phone, είπε να βγάλει μόνη της…

Jorge

Ωραία ένα 920 σε μικρό χέρι!!!

Dimitris F.

Στη φωτογραφία είναι ένα concept δλδ πως το φαντάζεται κάποιος! Γι αυτό αυτό στην εικόνα δε μοιάζει με κινητό…κινητό είναι που το χει περάσει στο photoshop! 😛

0legri0

Χα χα χα….ε δε νομίζω να βγει αυτό το έκτρωμα, νταξ.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δεν πρόκειται να είναι έτσι. Κάποιος έφτιαξε μια εικόνα στο photoshop. Η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει καθόλου όμορφο!

GiannisMix

Αν είναι στυλ will.i.am με windows μέσα τότε θα σκίζει

Γιωργος Παππας

Κακα τα ψεματα, η τιμη και το design μετρανε. Αν βγαλει ενα ομορφο smartwatch στα 150 ευρω με καλες δυνατοτητες (ανετη οθονη, να μην φαινονται δηλαδη pixels και βλακειες με ωραια χρωματακια και μια καλη μπαταρια) τοτε θα δειτε πωλησεις που θα κανει. Δεν καταλαβαινω τις εταιριες οπως την samsung η την apple που βγαζουν ενα smartwatch αποκλειστικά για τα προιοντα τους, λες και εχουν το μονοπώλιο στον τομεα (μαλλον ξερουν κατι που εγω δεν το ξερω..τελος παντων).

Μιχάλης

😛 “δεν μπορώ να καταλάβω” όταν το θέμα έχει σχέση με apple να βρούμε το καλύτερο Mock-up και ας είναι από enthusiastic designer και όταν είναι για windows phone να βρούμε το πρώτο που είδαμε προφανώς δεν το λέω για το techblog η Λορένα κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά κυριώς για κάποια κατευθυνόμενα blogs του “εξωτερικού”
Πιστεύω ότι η προσέγγιση θα είναι τύπου Peddle και κάτι σαν αυτό το mockup(όχι εμφανισιακά προφανώς)
https://youtu.be/0Mo4NdfAQNA δηλαδή στόχος είναι η πληροφορία κανείς δεν θα βγάλει φωτογραφία από το ρολόι του ούτε θα κάθεται να βλέπει τις φωτογραφίες του ούτε θα παίξει παιχνίδια για αυτό και η μπαταρία θα κρατάει τόσο. Η MS κάνει πλέον φοβερά και σωστά βήματα μετά την επόχη Steven Sinofsky

Αντώνης Μαρίνος

Συγνώμη, αλλά πέραν του fail του concept (της πλάκας concept, “τραγικό photoshop” θα το έλεγα εγώ), μόνο εγώ είδα τα κάτωθι:

“…αλλά η διαφορά θα είναι στην μπαταρία του. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει μπαταρία η οποία θα διαρκεί δύο ημέρες…”

Αν όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι είναι να βγει ένα ρολόι με “καλύτερη αυτονομία”, που θα αντέχει για το εκπληκτικό διάστημα των ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ (ενώ π.χ. το Pebble κρατάει κοντά μια βδομάδα), τότε μάλλον και εμείς και η MS έχουμε χάσει εντελώς το δέντρο, το δάσος, καθώς και όλο το πλανήτη από κάτω τους….

Tasos

Σχεδον ολοι εκτος απο Lenovo….Ειμαι περιεργος να δω της Microsoft και ποιος ξερει μπορει να το παρω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.