Microsoft Surface Pro 4 : Έχει πουλήσει σχεδόν 10 φορές περισσότερο από τα Surface Books

Τα στοιχεία δεν είναι επίσημα από τη Microsoft αλλά ήρθαν στην επιφάνεια από στατιστικά δικτύου online διαφήμισης και είναι αποκαλυπτικά για την εγκατεστημένη βάση των Surface της Microsft.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία έρχονται από το AdDuplex, ένα δίκτυο διαφημίσεων το οποίο και μας έκανε διαθέσιμα τα στατιστικά για ολόκληρη την οικογένεια Surface της Microsoft. Η μεγάλη έκπληξη λοιπόν έρχεται από το Surface Book το οποίο έχει καταγραφεί ως το 3,6% όλων των συσκευών Surface. Από την άλλη το Surface Pro 4, το οποίο ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά το ίδιο χρονικό διάστημα με το Surface Book, το περασμένο φθινόπωρο στις ΗΠΑ, καταγράφει το εντυπωσιακό 30,9% όλων των συσκευών Surface.

Εξίσου εντυπωσιακό ποσοστό καταγράφει και το Surface Pro 3, το οποιο έχει μερίδιο 33,3%, δηλαδή 1 στα 3 Surface αυτή την στιμγή είναι Surface Pro 3. Το Surface 3 έχει μερίδιο 21,5%, ενώ το Surface Pro 2 έχει μερίδιο 3,9% και το πρώτο Surface Pro έχει μερίδιο αγοράς που φτάνει το 6,9%.

Microsoft Surface Pro 4, Microsoft Surface Pro 4 : Έχει πουλήσει σχεδόν 10 φορές περισσότερο από τα Surface Books

Microsoft Surface Pro 4, Microsoft Surface Pro 4 : Έχει πουλήσει σχεδόν 10 φορές περισσότερο από τα Surface Books

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Μα γιατί άραγε;;

Μόνο 15000 ευρώ κάνει το surface book. Ή μήπως προσφέρει λίγα πράγματα περισσότερα με ούτε καν την τετραπλάσια τιμή;;

Beholder

Το πιο value for money αυτή τη στιγμή είναι τα μεταχειρισμένα Surface Pro 3 με i3. Εντυπωσιακή συσκευή για PC… Το Pro 4 είναι ακόμα καλύτερο, αλλά πολύ τσουχτερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Black Friday 2017 Microsoft Surface Pro 4 Plaisio

Black Friday 2017: Microsoft Surface Pro 4 τιμή 699 ευρώ

Black Friday 2017 από το Πλαίσιο με προσφορά το Microsoft Surface Pro 4 σε τιμή 699 ευρώ, αρκετά κάτω από 759 ευρώ του Skroutz, αν αναζητάτε tablet με Windows 10 Pro, οθόνη αφής 12.3 ιντσών με ανάλυση 2736×1824 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core m3, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

News Microsoft Microsoft Surface Microsoft Surface Book

Microsoft: Πούλησε 6 εκατ. Surface tablets μέσα στο 2015

Η Microsoft ζορίζεται να ανεβάσει τα ποσοστά της στην δύσκολη αγορά των smartphones, όμως στην ακόμη πιο δύσκολη αγορά των tablets, τα Surface φαίνεται την βοηθούν να ανταποκριθεί πολύ καλά.

News Apple iPad Pro Microsoft Surface Pro 4

iPad Pro: Ξεπέρασε MacBook Pro και Surface Pro 4 [benchmarks]

Το iPad Pro μέσα στην εβδομάδα έγινε διαθέσιμο σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο (όχι όμως και στην Ελλάδα). Η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από δηλώσεις του CEO Tim Cook οι οποίες προκάλεσαν ποικίλα σχόλια. Με αφορμή την κυκλοφορία του Pro δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις PC και για το Surface Book […]

News Microsoft Surface Book Microsoft Surface Pro 4 Windows 10

Windows Hello: Ευθύνεται για την εξάντληση της μπαταρίας;

Το Windows Hello, είναι το νέο βιομετρικό σύστημα ελέγχου ταυτότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ζητηθεί ταυτοποίηση σε περιεχόμενο, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ειδικού hardware και software για να είναι σίγουρο ότι έχει ταυτοποιήσει τον χρήστη. Αυτό αποτρέπει όσους θα επιχειρήσουν να μπουν σε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας για παράδειγμα μόνο τη φωτογραφία του χρήστη.