Mio Navman F35, Εύχρηστο και προσιτό

Το Mio Navman F35 διαθέτει το ταχύτατο λογισμικό Navman SmartST 2009 και δέκτη σήματος GPS SiRFInstantFixII, προσφέροντας στους χρήστες φιλικό μενού και γρηγορότερο προσδιορισμό θέσης. Η έξυπνη λειτουργία Day/Night κάνει την απεικόνιση των πληροφοριών ακόμα πιο ευκρινή, ενώ το Text-to-speech εγγυάται φωνητική καθοδήγηση για τις επερχόμενες εξόδους στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις διασταυρώσεις.

, Mio Navman F35, Εύχρηστο και προσιτό

Mio Navman F35
Επεξεργαστής Samsung 400 MHz
Δέκτης λήψης σήματος GPS SiRFstarIII με InstantFixII
Οθόνη αφής 3.5″
Λογισμικό πλοήγησης Navman SmartST 2009
Έξυπνη λειτουργία Day/Night
65.000 προ-εγκατεστημένα Σημεία Ενδιαφέροντος
Text-to-speech για τις εξόδους στους αυτοκινητόδρομους
182 Δήμοι και Κοινότητες με πλήρη χαρτογράφηση
Οι πληρέστεροι χάρτες της Ελλάδας (GeoIntelligence)
Βάρος 138γρ.
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 89 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Καλησπέρα. Πριν απο μερικές μέρες αγόρασα το NAVMAN F35. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά καλό. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το πως κάνω αναβάθμιση στους χάρτες τις Ελλάδας. Περιμένω την απάντησή σας στο mail μου. Ευχαριστώ πολύ.

akis

Καλησπέρα. Γιώργο έχεις βγάλει καμιά άκρη με την αναβάθμιση των χαρτών; Έχω στείλει e-mail στην αντιπροσωπεία αλλά δεν έχω λάβει καμιά απάντηση.

νικ

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ GPS.

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ .ΜΠΑΖΟ ΤΡΕΛΛΟ !

1 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ….ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ

2 ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΟΥ ΙΚΕΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙς ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ …ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ

3.ΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΙΚΑ…kalamakiou

4 ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ τη λεει βαρη

5 ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΒΟΥς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

6 ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 0% .ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ !

7 Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΓΕΙΩΝΕΙ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ !!!!

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Mio

Mio Moov Spirit S555, Όλη η Ευρώπη μια γειτονιά

To νέο Mio Moov Spirit S555 FEU διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση για ασφαλή οδήγηση και επαναπροσδιορίζει την πλοήγηση μέσα από τη μεγάλη ευκρινή οθόνη 4.7 ιντσών. Τα μενού και οι χάρτες κυλούν κατά μήκος της οθόνης (Slide Touch) παρέχοντάς σας πρόσβαση σε μια πληθώρα λειτουργιών πλοήγησης με λιγότερα […]

GPS Mio

Mio Moov330 | GPS με λεπτό σχεδιασμό και widescreen οθόνη

Αν ένα απλό PNA με ενσωματωμένο GPS δεν σας είναι αρκετό, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο νέο Mio Moov330. Πρόκειται για μια πολύ λεπτή συσκευή πλοήγησης με ανανεωμένο design και εκπληκτική widescreen οθόνη 4,3 ιντσών που υπόσχεται ατελείωτες ώρες εύκολης και ξέγνοιαστης πλοήγησης στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο.

GPS Mio

Μio Α702 | Με GPS και χάρτες destinator

Η Mio επανέρχεται δυναμικά στον χώρο των κινητών συσκευών με Windows Mobile και ενσωματωμένο δέκτη GPS λανσάροντας το νέο Mio A702. Πρόκειται για ένα αρκετά μικρό και κομψό μοντέλο που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες και τεχνολογίες που πρέπει να έχετε μαζί σας. Οι διαστάσεις της είναι 16,5×57,5×110χλστ. και βάρος αυτής 148γρ. Η Mio φρόντισε να […]