Montblanc, το e-Strap που μετατρέπει το πανάκριβο ρολόι σε έξυπνο

Τα smartwatches είναι σχετικά καινούριο φαινόμενο το οποίο υιοθετήθηκε από σχεδόν όλους τους τεχνολογικούς γίγαντες και όχι μόνο. Οι παραδοσιακοί κατασκευαστές ρολογιών μπαίνουν σιγά σιγά στο παιχνίδι των smartwatches. Η τελευταία είναι η ελβετική Montblanc η οποία δημιούργησε το e-Strap, ένα λουρί που μεταρέπει το πανάκριβο συμβατικό ρολόι σε έξυπνο.

Το e-Strap θα ανακοινωθεί επίσημα σε event που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο στη Γενεύη και θα έχει ειδοποιήσεις γα εισερχόμενες κλήσεις, previews από emails, ανάγνωση μηνυμάτων και υπενθυμίσεις. Όπως κάνουν όλα τα smartwatches έχει λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία του χρήστη. Μετρά τα βήματα, την απόσταση που έχει διανυθεί αλλά και τον αριθμό των θερμίδων. Συνδέεται με το κινητό μέσω ένος app το οποίο συλλέγει τα δεδομένα για την υγεία του χρήστη.

Επιπλέον, το e-Strap μπορεί να ελέγχει το κινητό από απόσταση έτσι ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες αλλά και να ελέγχετε τη μουσική που παίζει το κινητό. Το feature “Find-Me” μπορεί να βρει το κινητό σε ακτίνα 30 μέτρων αλλά και το αντίστροφο. Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 μέρες.

Το e-Strap είναι συμβατό με Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 4 και επιλεγμένα smartphone που τρέχουν Android 4.3 και άνω. Επίσης δουλέυει με iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Τέλος, έχει λουρί το οποίο ηεταιρεία αποκαλεί “Extreme Montblanc Leather” το οποίο είναι ανθεκτικό σε νερό, ζέστη και φωτιά. Το ρολόι με το λουρί κοστίζει 4,690 ευρώ ενώ το λουρί μόνο του είναι στα 250 ευρώ.

montblanc e strap, Montblanc, το e-Strap που μετατρέπει το πανάκριβο ρολόι σε έξυπνο

montblanc e strap, Montblanc, το e-Strap που μετατρέπει το πανάκριβο ρολόι σε έξυπνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ενδιαφέρον αξεσουάρ! Ένα smart NATO strap! Έτσι φοράς και το ρολόι σου Και έχεις και τις πληροφορίες που θες.

Panos7GR

Ίσως η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε να γίνει στα wearables. Έτσι και έχεις το κομψότατο ρολόι σου στο χέρι, αλλά και το smart gadget μαζί.
Έτσι ίσως αναθεωρησω την άποψή μου για τα wearables που τις περισσότερες περιπτώσεις είναι άσχημα. Ωστόσο η τιμή είναι τσιμπημενη… Τώρα, όμως, που έγινε η αρχή, θα ξεφυτρώσουν κι άλλες επιλογές.

ΥΓ: Windows Phone όχι; 🙁 Α ναι ξέχασα θα βγει μια εναλλακτική unofficial εφαρμογή στο Windows Store που θα τα υποστηρίζει. Ποιός χρειάζεται τις επίσημες εφαρμογές όταν έχει WP;

jonjon

Panos7GR@ η τιμή του είναι χαρά για Montblanc! Και αν είναι designed in Switzerland and assembled in Switzerland! Δεν τίθεται θέμα 😉

Panos7GR

Σωστά για Montblanc δεν το συζητώ, τι τιμή λες άντε να την δικαιολογήσεις. Αλλά επειδή το e-Strap μπήκε στα χωράφια των wearables, είναι τσιμπημενη γι αυτό και δεν με ενθουσιάζει τόσο το “designed in Switzerland and assembled in Switzerland”. Να μου πεις και το Gear Fit ενα κατοσταρικο λιγότερο κοστίζει και κάνουν τα ίδια πιστεύω… Οπότε ίσως με έπεισες ούτε ζέστη, ούτε κρύο η τιμή για Montblanc.

kostas

Δηλαδή μονο με το λουρί θα μετατρεπω το ρολόι μου σε έξυπνο???wtf?

Κωστας

Πως θα το βρω στην Ελλαδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.