MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

Τα smartwatches μπαίνουν όλο και πιο δυνατά στην αγορά με τους μεγάλους κατασκευαστές να παρουσιάζουν ο ένας μετά τον άλλον τις προτάσεις τους, όμως μια startup από την Καλιφόρνια, η MOTA δημιουργεί ένα έξυπνο ρολόι το οποίο δεν φοριέται στον καρπό αλλά στο δάχτυλο του χεριού.

Η MOTA είναι μια startup που ειδικεύεται σε high-tech gadgets, 3D printers και φορετές συσκευές. Ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην IFA 2014 στο Βερολίνο το νέο της διαφορετικό wearable το οποίο αποκαλεί με την όχι και τόσο ευφάνταστη ονομασία SmartRing.

Το SmartRing θα βγει σε λευκό και μαύρο και θα έχει μια εφαρμογή συμβατή με Android και iOS. Όταν συνδεθεί με το κινητό θα δείχνει notιfications από μηνύματα, emails, Facebook και Twitter. Αργότερα, θα δείχνει ειδοποιήσεις και από άλλες εφαρμογές όπως Instagram, Uber και LinkedIn.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει, αλλά η IFA 2014 πλησιάζει οπότε θα το δούμε από κοντά στο Βερολίνο όπου βρίσκεται ήδη το Techblog.
mota smartring, MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

mota smartring, MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

mota smartring, MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

mota smartring, MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

mota smartring, MOTA SmartRing, ένα smartwatch για το δάχτυλο του χεριού

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Σε πολύ λίγο καιρό θα έχουμε και το σκουλαρίκι – τηλέφωνο από το Fringe!

i love rihanna

Τα smartwatches μερικα τουλάχιστον εχουν τιμη μεγαλύτερη απο μερικα αρκετα καλα smartphone! Αυτο τα καθυστα αδιαφορα!

Τελης Μπατακης

έτσι βεντούζα…ούτε μια τρίχα offline

γερδη

Τοτε ρε παιδια δεν ειναι smartwatch αλλα smart-ring!

machineman

Δεν υπάρχει λογος να βγει κάτι τέτοιο !

nikmour

Σε ποιο δάκτυλο μπαίνει? Τι άλλο θα δούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv IFA 2014

IFA 2014, Όλα τα βίντεο από το TechblogTV

Η ετήσια έκθεση IFA 2014 έκλεισε τις πύλες της και όλοι μαζί ζήσαμε μια ακόμα γιορτή της τεχνολογίας με πολλά νέα μοντέλα smartphones, tablets και smartwatches. Το Techblog έδωσε για μια ακόμα χρονιά το παρόν στο Βερολίνο και με την κάμερα του TechblogTV δοκιμάσαμε τα νέα μοντέλα. Δείτε όλα τα άρθρα με τα βίντεο συγκεντρωμένα.

Gear IFA 2014 Samsung Samsung Galaxy Note 4

Samsung Gear VR, στα 199 δολάρια η τιμή του

To Samsung Gear VR, είναι η πρόταση της Samsung για εικονική πραγματικότητα το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την Oculus VR. Το Gear VR ανακοινώθηκε επίσημα στην IFA 2014 μαζί με το Samsung Galaxy Note 4 και το νέο Samsung Galaxy Note Edge και χρησιμοποιεί την QHD Super AMOLED οθόνη του Samsung Galaxy Note 4.

Smartphones IFA 2014 Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia E3, οικονομικό entry-level με 4″ οθόνη και 1GB RAM [IFA 2014]

Μαζί με τα Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact και Sony Xperia Z3 Tablet Compact, η εταιρεία παρουσίασε στην IFA 2014 και το νέο Sony Xperia E3 που θα είναι το πιο οικονομικό LTE smartphone της. Έρχεται με 4.5 ιντσών 480 x 854px οθόνη, quad-core 1.2GHz επεξεργαστή, 5MP κάμερα και 1GB RAM και μπορείτε […]

Reviews Android Android Smartphones IFA 2014

Lenovo Vibe X2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση [IFA 2014]

TechblogTV. Αυτό είναι το Lenovo Vibe X2 με οθόνη 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek ΜΤ6595μ, 2GB μνήμη RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή 5 Megapixel, μπαταρία 2300 mAh και πάχος 7.27 χλστ. Δείτε το βίντεο.