Motorola, επιβεβαιώνει την τιμή του Moto 360 στα $249

Μπορεί το LG G Watch να είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με Android Wear με την επίσημη κυκλοφορία να αναμένεται κοντά στο Google I/O, όμως αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή είναι το Motorola Moto 360, το μόνο smartwatch μεγάλου κατασκευαστή με στρογγυλή οθόνη.

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσαν πληροφορίες ότι το Motorola Moto 360 έρχεται τέλη Ιουλίου με τιμή στα 249 ευρώ. Σήμερα η Motorola, μάλλον κατά λάθος, επιβεβαίωσε τη μια από τις δυο πληροφορίες. Σε διαγωνισμό που διεξάγει στο Google+ όπου ζητά από τους διαγωνιζόμενους να υποβάλλουν τα σχέδιά τους για τις όψεις του έξυπνου ρολογιού της, αναφέρει ότι ο νικητής παίρνει δώρο ένα Motorola Moto 360 του οποίου η αξία είναι στα $249.

Μέσα στους όρους του διαγωνισμού είναι ότι η τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό είναι 24 Ιουλίου, δηλαδή μια μέρα πριν ξεκινήσει το Google I/O, πολύ πιθανό λοιπόν να το δούμε να κυκλοφορεί τότε.

, Motorola, επιβεβαιώνει την τιμή του Moto 360 στα $249
, Motorola, επιβεβαιώνει την τιμή του Moto 360 στα $249
, Motorola, επιβεβαιώνει την τιμή του Moto 360 στα $249
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Αντε να δούμε

Δημήτρης

Εντάξει με αυτή την τιμή θα μαζέψει όλο το χαρτί!!

Κυριάκος

αυτό το gadget είναι πραγματικά όμορφο.

καιρό είχα να το πω για ηλεκτρονική συσκευή.

temasek

Ξέρει κανεις αν θα ερθει Ελλάδα;

Αντώνης Μαρίνος

Για δαύτο δίνω εύκολα το Sony που έχω συν την όποια διαφορά, γιατί όντως είναι ωραίο και “δείχνει” ρολόϊ…της LG επειδή είναι τετράγωνο δεν μου κάνει κάποια διαφορά με το Sony για να πω ότι δίνω παραπάνω λεφτά για να το πάρω….

Enzo

Να πω την αλήθεια, όποτε έβλεπα κάτι σχετικό με smartwatch το προσπερνούσα, δεν με ενδιέφερε. Χάρη σε αυτό το γκάτζετ, το έψαξα το θέμα παραπάνω και πλέον περιμένω πώς και πώς για να το αγοράσω.

(Για εμένα το να αλλαξοπιστήσω και να μην πάρω Samsung ήταν εντελώς απίθανο μέχρι πρόσφατα).

kostas

το πιο ομορφο απο ολα οσα εχουν βγει κατα τη γνωμη μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.