Motorola, Κατέθεσε πατέντα για smartwatch με εύκαμπτη οθόνη

Η Motorola κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (United States Patent and Trademark Office, USPTO) για μία εύκαμπτη συσκευή που μοιάζει με smartwatch ή smartbracelet. Μοιάζει όπως μπορείτε να δείτε με ένα κοινό μεταλλικό μπρασελέ από κάποιο ρολόϊ που οι σύνδεσμοι χρησιμεύουν για να “λυγίζουν” την εύκαμπτη οθόνη.

Η συσκευή βεβαίως απαιτεί την χρήση ορισμένων εύκαμπτων υποσυστημάτων, καλωδιώσεων και ενδεχομένως PCB οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα ωσότου η τεχνολογία φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι εταιρείες φαίνεται πως κάνουν ολοένα και περισσότερα βήματα προς τα εμπρός για να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών, και λογικά δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους συσκευές, wearable devices, smartphones και tablets ακολουθώντας το LG G Flex (το Samsung Galaxy Round, είναι “κυρτό” αλλά όχι εύκαμπτο).

Motorola πατέντα για smartwatch, Motorola, Κατέθεσε πατέντα για smartwatch με εύκαμπτη οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ζόρζ

Ας διαθέσει τα προϊόντα της και στον υπόλοιπο κόσμο εκτός της Αμερικής. Η Motorola πατάει καλά πλέον με τις πλάτες της Google. Για να δούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.