Motorola Moto 360 στο eshop με τιμή 299 ευρώ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop εμφάνισε στους καταλόγους του το Motorola Moto 360 με τιμή 299 ευρώ και την ένδειξη “κατόπιν παραγγελίας”. Τον περασμένο Σεπτέμβριο σας είχαμε προετοιμάσει τόσο για την έλευση του μέσα στο Νοέμβριο στη χώρα μας όσο και για την τιμή του, τότε οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι θα κοστίζει όσο και στην Ευρώπη.

Στην Ευρώπη και για παράδειγμα στην Γερμανία το Moto 360 έχει τιμή 249 ευρώ, στην Ελλάδα εμφανίστηκε με 299 ευρώ αλλά δεν είναι απίθανο να πέσει ακόμα λίγο η τιμή τους όσο πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του. Δείτε το στο eshop εδώ.

Το Motorola Moto 360 έχει οθόνη 1.56 ιντσών με ανάλυση 320×290 pixels και Gorilla Glass 3, επεξεργαστή Texas Instruments TI OMAP 3, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth και τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσεται αποκλειστικά για χρήση σε smartwatches, το Android Wear.

Motorola Moto 360 τιμή, Motorola Moto 360 στο eshop με τιμή 299 ευρώ

Kudos to Alvaro

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgio

Ξέρετε αν θα έρθουν τα μεταλλικά λουριά στην Ελλάδα?

minas

Λίγο ακόμη και θα έπιανε την τιμής του Nexus 5 στο skroutz. Αν είναι δυνατόν! Πλέον ως καταναλωτής ψωνίζω ηλεκτρονικά μόνο από το εξωτερικό (αφού δεν τίθεται και θέμα εγχώριου προϊόντος). Η κοροϊδία των καταστημάτων έχει καταντήσει ανυπόφορη. Ευτυχώς για εμάς, έχει κι αλλού “πορτοκαλιές”. Πρέπει κάποια στιγμή κ τα ελληνικά καταστήματα να ανοίξουν λίγο τα μυαλά τους… Φιλικά πάντα..

Λεωνίδας

Το έχω μια βδομάδα και είναι αρκετά βολικό.

vtag

Λεωνίδας ποσο το πηρες και απο που?????

spazyjay

Ειναι αδιαβροχα αυτα?suunto και παλι suunto.

ΠΑΝΟΣ

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.ΤΟ ΓΚΡΙ ΔΙΑΛΕΞΑ!ΑΠΟ ESHOP TO ΠΗΡΑ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΝ ΧΡΟΝΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.MINAS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ.EXPANSYS 304 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ,EBAY ΚΑΙ AMAZON ΑΠΟ 320-350

ANΤΩΝΗΣ

Κάτοχος και γω του moto 360 πολύ καλό το smartwatch αλλά παιδιά προσοχή με το e-shop μου παρουσίασε stuck pixel ,μπορείτε να δείτε το θέμα στο ιντερνετ και η απάντηση τους φυσικά ήταν δεν καλύπτεται από την εγγύηση …

Παναγιώτης Παπαρουνης

Καλο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.