Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Φοράμε στο χέρι μας και σας παρουσιάζουμε το Moto 360 το έξυπνο ρολόι της Motorola με λειτουργικό σύστημα Android Wear, στρογγυλή οθόνη αφής 1.56″ 320×290 pixels, επεξεργαστή TI OMAP 3, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth 4.0 και μπαταρία 320 mAh.

Το Motorola Moto 360 έχει διάμετρο 46 χλστ., πάχος 11.5 χλστ., βάρος 49 γρ. και θα το βρείτε στη Vodafone με το δερμάτινο λουράκι και τιμή 299 ευρώ.

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Moto 360 βίντεο παρουσίαση, Motorola Moto 360 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

I want it now!!!!!

Philippos

Very Cool!!!

alexandros

Κωστα απο πισω βλεπω το κουτι του vodafone smart 4 max ποτε θα το κανεις και αυτο παρουσιαση τωρα που εχει και 129€?

spirios1992

χαχαχα το σχολιο για το μπρασελε επικο!! αλλα ναι ισχυει και συμφωνω με οτι ειπε ο μεσσιε βλαχακης…
παντως το gnow υποστηριζει ελληνικα(αναγνωριση+απαντηση) πλεον, μπορεις να το ρωτησεις και σου εμφανιζει απαντηση, απλα δεν στο φωναζει ακομη. γενοιτο.

wrangler10

Το έχω τόσο καιρό..πάλιωσε..αντε να βγάλει την δεύτερη έκδοση να αναβαθμίσω …

wrangler10

Στο video λες ότι το google now στο moto 360 καταλαβαίνει μόνο αγγλικα..λάθος..μια χαρά καταλαβαίνει και τα ελληνικά.

giannaras

Σε σχέση με το galaxy s που έχω νομίζω ότι είναι πίσω βέβαια από εμφάνιση είναι πιο ιδιαίτερο αλλά γούστα είναι αυτά όταν έρθεις μαγαζί Κώστα θα τα συγκρινουμε

Enzo

Όταν το πρωτοείδα, πριν ακόμη κυκλοφορήσει είχα πει ότι θα το πάρω οπωσδήποτε. Εν τέλει άλλαξα γνώμη. Είναι όντως το πιο όμορφο smartwatch και με διαφορά. Το βασικό πρόβλημα που έχουν γενικά οι συσκευές αυτές όμως είναι ότι έχουν πολύ μικρή χρησιμότητα. Ουσιαστικά απλά σε γλιτώνουν από το να βγάλεις το κινητό από την τσέπη όταν έχει κάποια ειδοποίηση. Δεν είναι αρκετό για μένα.

Μάκης

Το αγόρασα από τους πρώτους ευτυχώς όμως το ξεφορτωθηκα γρήγορα και αγόρασα το LG G WATCH R που είναι σαφώς ανώτερο και ας έχει πιο μικρή οθόνη η οποία όμως είναι πολύ καλύτερη από την οθόνη του moto 360, επίσης το LG έχει πιο καλή μπαταρία, μπορείς να αλλάξεις εύκολα λουράκι με ένα 22mm του εμπορίου καλύτερη ανάλυση οθόνης, το τζάμι προστατευεται περισσότερο διότι είναι βυθισμένο μέσα στο στεφάνι του ρολογιού και εάν είχε και ασύρματη φόρτιση όπως το moto 360 τότε θα είχαμε το απόλυτο γκατζετάκι διότι περί τούτου πρόκειται, πώς αλλιώς να πεις μια συσκευη που επί της ουσίας είναι παντελώς άχρηστη και ας την αγόρασα από τους πρώτους, και κλείνοντας να πω ότι για όλους εμάς τους γκατζετάκηδες ο μόνος λόγος ύπαρξης τέτοιων συσκευών είναι απλά και μόνο για να σπαταλαμε τα χρήματα μας

Nik

Με τις λειτουργίες που έχει με εξυπηρετεί, αλλά είναι πολύ άσχημο στο θέμα εμφάνισης. Τελικά θα περιμένω το LG G Watch R που είναι πολύ πιο όμορφο. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Να το δω και αυτό πρώτα.

Απόστολος

Περιμένω το ρολόι της lenovo

Αλέξανδρος

Είναι όμορφο gadget. Καμία αμφιβολία, αλλά είναι ακόμα ανώριμα σαν λειτουργία.
Ενα ότι θέλει κάθε μέρα φόρτιση και δύο ότι πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση για να δείς την ώρα (είτε να το κουνάς σαν σπαστικό είτε να πατάς κουμπιά ή οθόνη)
Είναι ακόμα καθαρά για να ξοδεύει κανείς τα λεφτά του.
Κυκλοφορώ με ένα pebble steel. Ειναι πολύ μικρότερο και πιο διακριτικό (ελάχιστοι το καταλαβαίνουν), δείχνει συνέχεια την ώρα, πολύ ευανάγνωστα ακόμα και στον δυνατό ήλιο και για ~5 μέρες συνεχώμενες. Δεν έχει όλες τις δυνατότητες που έχει το android wear ή το gear, αλλά σε τόσο μικρή οθόνη, όπως ενός ρολογιού, δεν μπορείς να δεις και πολλά.

AntonisK

Εγω έχω το Gear Neo είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Το ΜΟΤΟ συγνώμη αλλά το βρίσκω (μέχρι στιγμής και για αυτά που προσφέρει τώρα) μια πατάτα!!!
Υπάρχουν και άλλα έξυπνα ρολόγια άλλων κατασκευαστών με τα ίδια λεφτά και με περισσότερες λειτουργίες.

Ακης

Έχω το Samsung gear live. Στην καθημερινότητά μου το χρεισημοποιώ συνέχεια. Πλέον σπάνια βγάζω το κινητό από την τσέπη μου. Από το να δω ειδοποιήσεις ή να ψάξω κάτι μέχρι να στείλω μήνυμα ή να πάρω τηλ. Σαφώς το wear παίρνει βελτιώσεις αλλά αν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι μπορεί να σε λύσει τα χέρια, ειδικά όταν δεν μπορείς να πάρεις το κινητό στα χέρια σου

παπαροκας tiamat

Ωραιο hands on!, το ρολογακι ειναι πανεμορφο αλλα σιγουρα οχι με αυτον το μπρασελε που φερνουνε εδω ελλαδα, ο μεταλλικος ειναι φοβερος.

Η μεγαλυτερη αδυναμια του moto ειναι το ξεπερασμένο cpu.
Αυτη τη στιγμη μονο το gear s αξιζει, αλλα ακομη και αυτο εχει αδυναμιες.

Άκης

Κώστα πρέπει να έχεις λάθος ρυθμίσεις στο Google now. Το Android wear αναγνωρίζει κανονικά φωνητικές εντολές στα ελληνικά. Όχι όλες όσες και στα αγγλικά αλλά καιρός και πλοήγηση και αρκετά ακόμα πολύ άνετα. Αν θέλεις μπορώ να ετοιμάσω ένα βίντεο που να περιγράψω τις ρυθμίσεις που χρειάζονται και ένα demo με ελληνικές φωνητικές εντολές.

kostas

kalispera kosta mporeis ligo na me diafotiseis giati diavazo diafora sxolia kai oi apospeis diaferoun,gia sena poio einai to kalitero apo ta lg urbane moto360 kai samsung gear 2?
mporeis na mou peis tis diafores (thetika arnitika).kai na mou liseis kai mia aporeia,ego pou exo iphone ti den tha mporo na kano (apo dinatoties tou kathe rologiou ennow)
se eyxaristo kai signomi an kourasa

Dimitris

Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να περάσω μέσα text γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για σκονάκι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.