Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Ο διάδοχος του περσινού Motorola Moto 360 έχει διαρρεύσει ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, το έχουμε δει ακόμη και σε live φωτογραφίες φορεμένο δίπλα στον προκάτοχό του. Ο @evleaks μέσα από το Twitter δημοσίευσε νέα press renders τα οποία επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που ήθελαν την Motorola φέτος να λανσάρει δυο μεγέθη στο νέο smartwatch.

Οι πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο από τα δυο μοντέλα θα ονομάζεται Motorola Moto 360L (ή Motorola Moto 360 2 L) και το πιο μικρό, Motorola Moto 360S. Το ένα θα έρθει με μπαταρία στα 375 mAh ενώ το πιο μικρό θα ενσωματώνει μπαταρία 270 mAh, επίσης περιμένουμε οθόνη με ανάλυση 360×360 pixels.

Τέλος, βλέπουμε ότι το μοναδικό κουμπί που έχει το smartwatch έχει αλλάξει θέση και είναι τοποθετημένο πάνω από τον αριθμό δυο και όχι στο τρία που βρισκόταν πέρσι.

Πέρα από τα renders και ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα Motorola Moto 360. Ωστόσο, μπορεί να δούμε την επίσημη ανακοίνωση στην IFA 2015 που ξεκινά μέσα στην εβδομάδα και το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο.

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ισως μακραν το καλυτερο (απο θεμα design) smartwatch που εχει εμφανιστει…

Ekimolaos

Το μόνο που με χαλάει είναι που πάλι βάλανε αυτο το bezel κάτω και δεν είναι στρογγυλό… Αυτό το “flat tire” που λένε. Κατά τ’άλλα όντως είναι πολύ ωραίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.