Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Ο διάδοχος του περσινού Motorola Moto 360 έχει διαρρεύσει ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, το έχουμε δει ακόμη και σε live φωτογραφίες φορεμένο δίπλα στον προκάτοχό του. Ο @evleaks μέσα από το Twitter δημοσίευσε νέα press renders τα οποία επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που ήθελαν την Motorola φέτος να λανσάρει δυο μεγέθη στο νέο smartwatch.

Οι πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο από τα δυο μοντέλα θα ονομάζεται Motorola Moto 360L (ή Motorola Moto 360 2 L) και το πιο μικρό, Motorola Moto 360S. Το ένα θα έρθει με μπαταρία στα 375 mAh ενώ το πιο μικρό θα ενσωματώνει μπαταρία 270 mAh, επίσης περιμένουμε οθόνη με ανάλυση 360×360 pixels.

Τέλος, βλέπουμε ότι το μοναδικό κουμπί που έχει το smartwatch έχει αλλάξει θέση και είναι τοποθετημένο πάνω από τον αριθμό δυο και όχι στο τρία που βρισκόταν πέρσι.

Πέρα από τα renders και ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα Motorola Moto 360. Ωστόσο, μπορεί να δούμε την επίσημη ανακοίνωση στην IFA 2015 που ξεκινά μέσα στην εβδομάδα και το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο.

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη

Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη, Motorola Moto 360: Press renders επιβεβαιώνουν 2 μεγέθη
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ισως μακραν το καλυτερο (απο θεμα design) smartwatch που εχει εμφανιστει…

Ekimolaos

Το μόνο που με χαλάει είναι που πάλι βάλανε αυτο το bezel κάτω και δεν είναι στρογγυλό… Αυτό το “flat tire” που λένε. Κατά τ’άλλα όντως είναι πολύ ωραίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.