Motorola Moto 360, εμφανίζεται με διπλάσια τιμή από το Gear Live

To Android Wear παρουσιάστηκε επίσημα κατά την έναρξη του Google Ι/Ο και οι πρώτες συσκευές που θα το φοράνε είναι LG G Watch και Samsung Gear Live που είναι ήδη διαθέσιμα και μέσα στο καλοκαίρι θα ακολουθήσει το Motorola Moto 360. Από άποψη design αναμφίβολα το Moto 360 είναι αυτό που κερδίζει

Τι γίνεται όμως από θέμα τιμής; Η τιμή μάλλον θα είναι το μεγάλο του μειονέκτημα καθώς εμφανίζεται σε κινέζικο online κατάστημα όπου και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στα CNY 2,800 δηλαδή περίπου €330 Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδόν διπλάσια τιμή από το Samsung Gear Live που είναι στα CNY 1,500 (περίπου €175).

Το Motorola Moto 360 είναι σίγουρα αυτό που ανυπομονούμε να δούμε όσον αφορά στα smartwatches καθώς έχει premium design και στρογγυλή οθόνη που φημολογείται ότι θα είναι από ζαφείρι και σίγουρα δεν θυμίζει τεχνολογικό gadget. Όμως σίγουρα αν βγει σε αυτή την τιμή δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί οικονομικό και ανταγωνιστικό. Πως θα σας φαινόταν μια τέτοια τιμή;

, Motorola Moto 360, εμφανίζεται με διπλάσια τιμή από το Gear Live

, Motorola Moto 360, εμφανίζεται με διπλάσια τιμή από το Gear Live

, Motorola Moto 360, εμφανίζεται με διπλάσια τιμή από το Gear Live

, Motorola Moto 360, εμφανίζεται με διπλάσια τιμή από το Gear Live

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gblog_21

Οτι πληρωνεις παιρνεις σ αυτη τη ζωη.

wrangler10

Πανάκριβο….Σιγουρα θα ακολουθήσουν και ανανεωμένες εκδόσεις στο μέλλον …τοτε βλέπουμε.

john akis

το κωμικό στην στην υπόθεση αυτή που άφορα το μοτο 360 είναι ότι ξέρομε για το ρολόι αυτό πάρα πολύ λίγα πράγματα! ξέρουμε τα πάντα για την εμφάνιση και το στιλ του και τίποτα ουσιώδη! όπως π.χ.
διάρκεια μπαταρίας, θα έχει wifi , θα έχει 3g. αφού μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικα τότε θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε αν όντως αξίζει να κοσμήσει τον καρπό μας και αν είμαστε σε θέση να καταβάλουμε το αντίστοιχο αντίτιμο

Βασιλης

Ο,τι πληρωνεις παιρνεις; Ναι, γι αυτο οι Κινεζοι δινουν τα snapdragon 800 5ιντσα με 250 ευρω… Πλεον, ο ανταγωνισμος στο χωρο της τεχνολογιας μας εχει ανοιξειντα ματια. 600 ευρω τηλεφωνο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Τάσος

Προτιμώ να κοσμεί τον καρπό μου ένα automatic ρολόι παρά αυτό το οποίο θα θέλει σίγουρα φόρτιση κάθε μέρα. Μάλλον είμαι πιο κλασσικός.

kostas13

Μάλλον πιο πρακτικός είσαι φίλε μου και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.

Αντώνης Μαρίνος

Αυτό το περιμένω πως και πως, έδωσα το SW2 για χάρη του, αλλά όντως φαίνεται να ανεβαίνει σε επικίνδυνα ύψη τιμολόγησης….αν σε κινέζικο site βγαίνει στα ~330€, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει πολύ πάνω από 400, για να μην πω κοντά στο 500αρικο, στην Ευρώπη και την Ελλάδα…(το οποίο μπορεί να βγει και αναλογικά αν διπλασιάσουμε την τιμή του Gear στην Ελλάδα)

Κάπως έχω αρχίσει να χάνω τον ενθουσιασμό μου…

Tάσος

@Αντώνης Μαρίνος

Και δεν πας να πάρεις με τα 500 ευρώ ένα automatic ρολόι…πιο πολύ θα κρατήσει την τιμή του από το moto360.

filipgrk

Σίγουρα φαίνεται ακριβό , αλλα όπως θα έδινα 250€+ για ενα καλό ρολόι έτσι μπορει να δώσω και 330 για αυτό . Βέβαια πρέπει να δω και αλλα χαρακτηριστικά – Speccs για να πειστώ αλλα μέχρι στιγμής μου αρέσει .

apostolos

Έχουν φαγωθεί εκεί στα μάρκετινγκ των εταιρειών αν δεν πάρουμε όλοι από ένα smart watch δεν θα σταματήσουν την πλύση εγκεφάλου

Αντώνης Μαρίνος

@Τάσος: έχω ήδη ένα Arctura Kinectic χρονογράφο, ένα Citizen Eco 8700 και ένα Casio Protrek Solar τιτάνιο (για να καλύψω τις περισσότερες περιστάσεις). Θα ήθελα ένα -ωραίο- smartwatch για daily driver κυρίως στο γραφείο, γιατί το SW2 με βόλεψε αρκετά και θα μου λείψουν μερικές ευκολίες που μου παρείχε. Το να δώσω τα λεφτά αυτά για να πάρω ένα ακόμα quartz/αυτόματο/kinetic κλπ δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο….(εκτός και αν συνεχίζω και μαζεύω για να πάρω τελικά εκείνο το Moon to Mars που έχω κολλήσει….)

Enzo

Κι εγώ το περιμένω πώς και πώς. Βέβαια είχε βγει μία πληροφορία ότι θα έχει τιμή 250$ οπότε θα το έπαιρνα χωρίς πολλά πολλά.

Τώρα αν κάνει κοντά στο 400άρι, σίγουρα θα τσεκάρω specs και reviews, και θα περιμένω και ένα 3-4μηνο για να πεσει η τιμή σε κανένα σκρουτζ!

P@NOS

Τη χαζομάρα ειναι αυτό το μαύρο πλαισιο κάτω!! Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν όλο οθόνη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.