Motorola Moto 360, Συνέντευξη με τον σχεδιαστή Jim Wicks [video]

Ο σχεδιαστής του Motorola Moto 360, Jim Wicks έδωσε μια on-line συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήματα τόσο για το ίδιο το smartwatch όσο και για το νέο λειτουργικό σύστημα Android Wear που ενσωματώνει. Μέσα από αυτή μαθαίνουμε ότι το Moto 360 είναι ανθεκτικό στο νερό και θα είναι συμβατό με Android συσκευές που θα τρέχουν 4.3 Jelly Bean και άνω.

Motorola Moto 360, Motorola Moto 360, Συνέντευξη με τον σχεδιαστή Jim Wicks [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Το μονο ομορφο smartwatch ολα τα αλλα εινα βλακειες.

Γενικα πολυ ανεβασμενη η motorola στα σχεδιαστικα.

andrew

τομ αυτο παρατηρω και εγω οτι ακομα και στα τηλεφωνα εχουν απιστευοτο σχεδιασμο

Χρηστος

Απο τους καλύτερους σχεδιαστές..

azriel84

Το μόνο smartwatch άξιο αναφοράς που ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη για το iWatch. Πανέμορφο!

Tom

Andrew και περα απο τις πολυ ωραια γραμμες και το πολυ ωραιο πισω μερος στα moto (επισης το γεγονος οτι μπροστα δεν γραφει brand εμενα μου αρεσει παντα), σου δινει και customisation στο moto x. Το κανεις οπως θες με λεπτομερειες κλπ. Βεβαια δεν γινεται για ΕΛλαδα αυτο αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω. Η Motorola ειναι εταιρια με ταυτοτητα φιλε. Δεν παει για speccs. Παει για ομορφα λειτουργικα κινητα με πολυ καλη εμπειρια χρησης.

Να δω πως θα συνεχισει υπο την σκεπη της lenovo τωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.