Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει τους φίλους των smartphones είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια μέρα βαριά βγάζουν τα περισσότερα με μέτρια χρήση και ανοιχτό το Wi-Fi. Υπάρχουν λύσεις όπως έξτρα μπαταρίες με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mAh (μιλιαμπερόρια), είναι όμως και μεγαλύτερες σε μέγεθος και “χαλάνε” την εικόνα του κινητού.

Αν το ξεπεράσετε αυτό οι μπαταρίες της Mugen Power είναι για εσάς και θα αυξήσουν της διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας. Σίγουρα δεν είναι για καθημερινή χρήση, εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα να κουβαλώ όλο αυτό το πράγμα κάθε μέρα μαζί μου. Είναι όμως για σπέσιαλ περιπτώσεις εκεί όπως δεν έχει δυνατότητα να φορτίσεις το κινητό σου ή την έχει έτοιμη φορτισμένη στην τσάντα σου για παν ενδεχόμενο. Όλες οι μπαταρίες έρχονται μαζί με έξτρα καπάκι που είναι όμοιο σε σχεδιασμό και χρώμα με αυτό του κινητού σας. Εδώ είναι η ιστοσελίδα της εταιρείας www.mugen-power-batteries.com. Στέλνουν και στη χώρα μας.

Οι μπαταρίες που δούλεψα εγώ ήταν 3200 mAh για το LG Optimus 3D, 3900 mAh για το HTC HD7 και 3600 mAh για το HTC Evo 3D. Σε γενικές γραμμές οι μπαταρίες άντεξαν 2 ολόκληρα 24ωρα με μια μόνο φόρτισει ανοιχτό το Wi-Fi και μέτρια χρήση. Μετά από 7-8 κύκλους φόρτισης η εταιρεία αναφέρει ότι οι μπαταρίες έχουν την καλύτερη τους απόδοση. Πιστεύω πάντως ότι και πάλι πάνω από 48 ώρες δεν μπορούν να αντέξουν.

, Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

, Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

, Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

, Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

, Mugen Power Batteries, Αυξήστε τη διάρκεια ζωής του smartphone σας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis Tsagkarakis

το είχα σταμπάρει όταν ψηνόμουνα να πάρω το LG Optimus 7… προσθέτει όγκο βέβαια αλλά είναι μεγάλη ευκολία!!! 🙂

enigma

Δεν νομίζω ότι αξίζει να βάλεις 3rd part κομμάτι και να εκτινάξεις τις εξωτερικές διαστάσεις…Για τόσο γκουμούτσες που είναι…θα έπρεπε να κρατάνε 5μέρες….Χώρια ότι το s2 κάνει 2hr για πλήρη φόρτιση αυτές πόσο θέλουν;;;;

GiwrgosKats

Σε Desire HD η Mugen έχει διαφορά σε αυτονομία +1 μέρα (ασχέτως rom), αλλά έχει ένα σημαντικό προτέρημα σε σχέση με άλλες συσκευές: δεν έχει αυτό το πραγματικά τρισάθλιο ογκώδες κάλυμα που παρέχει η Mugen για τις μεγάλες τις μπαταρίες.

Rapid-eraser

Έμαθα ότι μαζί με την μπαταρία έρχεται δώρο και ένα καροτσάκι;
😛

Είναι λίγο κτήνος η μπαταρία…

jimmy1992

Άσχετο, ξέρει κανείς αν αναπτύσσεται καμια τεχνολογία για συμπύκνωση των μπαταριών; (Για οποιαδήποτε χρήση π.χ. smartphones, laptop, αυτοκίνητα κλπ.)

Στεφανος

Ειναι απατη αυτες οι μπαταριες συμφωνα με οτι εχω διαβασει
https://mobilitydigest.com/whats-wrong-with-this-picture/
https://batteryboss.org/

Λευτέρης

Μπαταριές ύπαρχου μικρές και με μεγάλη χωρητικότητα
Το πρόβλημα είναι η καταναλωτές που με το παραμικρό χαλάμε το κόσμο
(υπερθέρμανση , καπνός , βάρος, έκρηξη κτλ) οπότε πάρτε μια από τα ίδια
για να πουλήσουμε και κανένα αξεσουάρ (φορτιστή αυτοκινήτου έχτρα μπαταρία)
και έχουνε και το κεφάλι τους ήσυχο

Solon

Νομίζω ότι αυτές οι μπαταρίες είναι ότι πρέπει για πολύωρα ταξίδια όπου δεν έχεις τη δυνατότητα φόρτισης της συσκευής σου, σε πλοία π.χ. λεωφορεία, τρένα κτλ. Ειδικά αν θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι η κανονική μπαταρία θα σου τελειώσει σε μια ώρα. Φυσικά και δεν είναι μπαταρίες για καθημερινή χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;