EyeLock Myris, ξεκλειδώστε PC- websites με μια ματιά και 280 δολάρια

Μια ακόμη εταιρεία ονόματι EyeLock επιχειρεί να βάλει τέλος στους διάφορους κωδικούς που πρέπει να θυμόμαστε σε καθημερινή βάση και οι οποίοι και πάλι δεν μας προστατεύουν εντελώς. Η συσκευή αποκαλείται Myris κοστίζει 280 δολάρια, χρησιμοποιείται στη δουλειά ή στο σπίτι και σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις websites, desktop software και υπολογιστές με μια ματιά.

Το Myris χρησιμοποιεί το μοναδικό σχήμα που έχει η ίριδα για να ταυτοποιήσει την ταυτότητα του χρήστη. Η καταγραφή της ίριδας αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένη μορφή στο εσωτερικό της συσκευής η οποία μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα για έως και 5 άτομα.

Αρχικά το Myris θα πωλείται ως ξεχωριστή συσκευή σε καταστήματα λιανικής αλλά η τεχνολογία θα ενσωματωθεί σε μελλοντικά laptops μέσω του deal που έκλεισε με εταιρεία από την Ταϊβάν η οποία κατασκευάζει PC για HP, Acer και άλλα μεγάλα ονόματα. Μέχρι το τέλος του έτους η EyeLock θα ανακοινώσει τις εταιρείες που θα ενσωματώσουν την τεχνολογία της.

Το Myris είναι συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού, συνδέεται με το PC μέσω USB καλωδίου, στην κάτω πλευρά έχει έναν μικρό καθρέφτη με μια μικρή κάμερα. Κάθε φορά που θέλεις να μπεις κάπου όπου έχεις βάλει κωδικό, τότε βάζεις το Myris μπροστά στο πρόσωπό σου έτσι ώστε και τα δυο μάτια να είναι ορατά στον καθρέφτη. Στη συνέχεια ανάβει το πράσινο φως που σημαίνει ότι σε αναγνώρισε. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για websites, desktop applications ή log in στο user account σου στον υπολογιστή.\
eyelock myris, EyeLock Myris, ξεκλειδώστε PC- websites με μια ματιά και 280 δολάρια

eyelock myris, EyeLock Myris, ξεκλειδώστε PC- websites με μια ματιά και 280 δολάρια

eyelock myris, EyeLock Myris, ξεκλειδώστε PC- websites με μια ματιά και 280 δολάρια

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.