NAVIGON 2410, GPS Με μεγάλη διάρκεια έως και 4 ώρες

Τα νέα προϊόντα πλοήγησης της NAVIGON συνδυάζουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα κατασκευής, πρωτότυπο σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση. Ένα από αυτά είναι και το μοντέλο NAVIGON 2410 με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που διαρκεί μέχρι και 4 ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας σε υψηλής ανάλυσης απεικόνιση των χαρτών σε οθόνη 3,5 ιντσών. Ενσωματώνει χάρτες της NAVTEQ και έρχεται με τις νέες λειτουργίες Pedestrian Navigation, MyRoutes και Clever Parking.

, NAVIGON 2410, GPS Με μεγάλη διάρκεια έως και 4 ώρες

Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει πλέον η NAVIGON στα συστήματα πλοήγησης νέας γενιάς, είναι το NAVIGON Pedestrian Navigation. Η Navigon για πρώτη φορά προσφέρει την αληθινή πλοήγηση πεζού χωρίς τους περιορισμούς του παρελθόντος. Σήμερα, η NAVIGON με τις λειτουργίες των Pedestrian Navigation, E-Compass και Off Road Navigation γκρεμίζει όλα τα εμπόδια στην πλοήγηση πεζού. Ο χρήστης μπορεί πλέον να πλοηγηθεί παντού. Μπορεί να κινηθεί αντίθετα με το ρεύμα της κυκλοφορίας, να περάσει κάθετα σε δρόμους, να περπατήσει σε πεζόδρομους ή ακόμα και να κινηθεί μέσα σε πάρκα με όποια ταχύτητα επιθυμεί.

Τα NAVIGON MyRoutes αποτελούν ένα ακόμη από τα μέλη της νέας γενιάς πρωτοποριακών χαρακτηριστικών. Πρόκειται για ένα σύστημα πλοήγησής που μαθαίνει και προσαρμόζεται σύμφωνα με την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη, ενώ παράλληλα μαθαίνει την πόλη στην οποία πλοηγείται. Έχοντας οδηγήσει για περίπου 8 ώρες, το σύστημα πλοήγησης έχει πλέον εξοικειωθεί με τον τρόπο οδήγησης και προσαρμόζει ανάλογα τη διαδρομή που προτείνει στον οδηγό.

Μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι το NAVIGON Clever Parking που δίνει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες για τις θέσεις στάθμευσης σε κοντινή απόσταση, ώρες λειτουργίας του χώρου ακόμη και το κόστος στάθμευσης. Να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες για την Ελλάδα αφορούν μόνο στην απόσταση όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης και το αν πρόκειται για στεγασμένο χώρο ή υπαίθριο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;