NEC UT880, Σταθερό τηλέφωνο με οθόνη 7 ιντσών

To NEC UT880 είναι ένα σταθερό τηλέφωνο με ενσωματωμένο tablet 7 ιντσών που τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean και έχει πρόσβαση στο Google Play. Προορίζεται για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς και έχει το δικό του user interface με όλες τις λειτουργίες ενός τηλεφώνου.

Η οθόνη του NEC UT880 έχει ανάλυση 1024×600 pixels, η μνήμη RAM είναι 1GB ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή του. Ενσωματώνει Bluetooth, μνήμη flash 4GB, κάμερα 1.3 Megapixel για βίντεοκλήσεις, USB 2.0, και υποδοχές Ethernet και RJ-9.

NEC UT880, NEC UT880, Σταθερό τηλέφωνο με οθόνη 7 ιντσών

NEC UT880, NEC UT880, Σταθερό τηλέφωνο με οθόνη 7 ιντσών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Δηλαδη χρησιμοποιει μια οθονη σε ενα σκευος που ειναι προγραμματισμενο να πεσει ειδικα απο τα παιδια που θα το τραβηξουν τουλαχιστο 20-30 φορες και αντικαθιστα το πιο ευκολο πραγμα που ειναι τα κουμπια με κατι που πρεπει να στοχευεις απο μακρια εστω και σε 7ρα. Και να βιαζεσαι και να εχεις λαδωμενα δαχτυλα.

Ε ρε μαστιγιο που χρειαζεται στους designer. Βαλε και στις τουαλετες του στρατου οθονη να μην αργουν στην αναφορα.

cruzito84

Φίλε tech21man αν διάβαζες το κείμενο θα καταλάβαινες.. “Προορίζεται για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς και έχει το δικό του user interface με όλες τις λειτουργίες ενός τηλεφώνου.”
Σαφώς είναι ένα VoIP τηλέφωνο.

Σπύρος

Έτσι… “Υψηλή τεχνολογία” παντού και ας κάνουμε και τη ζωή μας πιο δύσκολη, δεν πειράζει…

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά μη τρελαθούμε κιόλας, το άρθρο το λέει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για επιχειρήσεις.
Με χαλάει στο γραφείο να βλέπω, ειδοποιήσεις, σημειώσεις,μηνύματα κ.α χωρίς να πιάνω το κινητό στα χέρια μου κάθε τρεις και λίγο;
Αν έρθει σε καλή τιμή αξίζει.

nicholas

Αν το κυκλοφορήσουν θα πρέπει να φτιάξουνε λίγο το UI του. Είναι λίγο άσχημο για τα σημερινά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NEC Star

NEC: Ακουστικά που μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητα του χρήστη

Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι από τους πιο κοινούς τρόπους ταυτοποίησης που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι κατασκευαστές, από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας μέχρι και τα μικρότερα ονόματα και τα πιο οικονομικά μοντέλα.

Gear NEC Star

ARmKeypad: H NEC μετατρέπει το χέρι σε πληκτρολόγιο [video]

Η Ιαπωνική NEC φέρνει ένα νέο wearable το οποίο μπορεί να προβάλλει επάνω στο χέρι σου ένα πληκτρολόγιο επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά και ένα wearable στον καρπό. Με τα γυαλιά βλέπετε τα γράμματα να αιωρούνται επάνω από το χέρι σας.

Smartphones NEC

NEC object fingerprint, Τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων

H NEC ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει την τεχνολογία object fingerprint που θα επιτρέπει την αναγνώριση αντικειμένων μέσα από την κάμερα του smartphone ή του tablet. Η τεχνολογία προορίζεται να βρει εφαρμογή στα καταστήματα όπου πλέον δεν θα χρειάζεται τα προϊόντα προς πώληση να έχουν barcode ή κάποια άλλη αναγνωριστική ετικέτα (tag).

Smartphones Japan Lenovo NEC

NEC, Συζητάει το ενδεχόμενο να πουλήσει το τμήμα smartphones στη Lenovo

Η NEC μεταξύ άλλων κατασκευάζει και smartphones τα οποία διαθέτει ως επί το πλείστον στην τοπική αγορά της Ιαπωνίας, όμως τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα πάει καλά με αποτέλεσμα να σκέφτεται να πουλήσει το συγκεκριμένο τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters η NEC βρίσκεται σε επαφή με την Lenovo η οποία ενδιαφέρεται να […]