Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Το Neptune Pine είναι ένα ρολόι χειρός με λειτουργικό σύστημα Leaf OS (βασίζεται στο Android), οθόνη αφής 2.4 ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, Wi-Fi, GPS, Bluetooth και μπαταρία 800 mAh. Δέχεται κάρτες κάρτες micro SIM και λειτουργεί όπως ένα κανονικό κινητό, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και έχει πρόσβαση στο Google Play.

Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ με την έκδοση των 8GB να κοστίζει 335$ (περίπου 250 ευρώ).

Neptune Pine, Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Neptune Pine, Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Neptune Pine, Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Neptune Pine, Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Neptune Pine, Neptune Pine, Ρολόι χειρός με Leaf OS (Android)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Μπααα ασε.. θα εχει λαγκ η ωρα….

Panos7GR

Σαν design δεν μπορώ να πω πως είναι ωραίο, ωστόσο αυτό είναι υποκειμενικό. Σαν Smartwatch είναι πολύ καλό πάντως. Είναι πλήρως ανεξάρτητο από smartphones και tablets, αλλά υπερβολικό πιστεύω. Αν συνδεόταν μέσω Bluetooth με ένα smartphone ώστε να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή τις Ειδοποιήσεις μας και αν έχουμε μήνυμα/e-mail, μέσω αυτού να απαντουσαμε, θα ήταν πιο ωραίο. Τώρα γιατί να βάλει ο χρήστης του και σε αυτό SIM;
Επίσης μου κάνει εντύπωση το μέγεθος του… 2.4 ίντσες; Δηλαδή όσο ένα Xperia X10 mini (2.55′) περίπου… Για δες πως αλλάζουν οι καιροί!

N1KOS

Αν έβγαινε και το λουράκι θα ήταν ένα super mini κινητό!

jacob

Κλεμμενο… Sony smartwatch.. (έχει ειδική ονομασία που δε θυμάμαι)

Panos7GR

@jacob: Καμμία σχέση όμως! Το Sony SmartWatch είναι στην ουσία ένα Notification center και Android remote controller. Το συγκεκριμένο απ ότι βλέπω είναι μια πλήρης συσκευή και μπορεί να είναι εντελώς ανεξάρτητη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, εν αντίθεση με το Sony . Με το μόνο που μπορείς να το συγκρίνεις πιστεύω είναι το I’m Watch, αλλά και πάλι το I’m Watch δεν είναι τόσο ανεξάρτητο όσο το Neptune Pine.

sokopa

@N1KOS βγαίνει το λουράκι

Αν κοιταξεις το site εχει σαν χαρακτηριστικο οτι ειναι αποσπωμενο για να μπορεις να πληκτρολογησεις και με τα δυο χερια

https://www.neptunepine.com/uploads/4/7/1/3/471327/3469530_orig.jpg

μιχαλης

😄 τελιο ποτε θα βγει γενικος οχι μονο στην ελλαδα 🙂

ιλιαs

N1KOS αν δεις το λνκ φαινεται πως βγαινει απο το λουρακι
φοβερο παντως
αμα κραταει η μπαταρια του….

jacob

Ντάξει ρε Πανο μια κουβέντα είπα. Απλά η για την ιδέα ενός smartwatch μίλησα. Το οτι ειναι ανεξάρτητο αυτό και οτι έχει διαφορετική λειτουργία δεκτό. Απλά ειναι σαν να το ξαναειδαμε

alex

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-!-!-!-!

Panos7GR

Jacob, το ξέρω πως είπες μια κουβέντα, κι εγώ έδωσα διευκρίνηση. Ναι έχεις δίκιο σαν ιδέα δεν είναι πρωτότυπη. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες συσκευές…

Kostas

πειτε με τρελο πειτε με οτι θελετε, αλλα εμενα μου φαινεται υποπτο το γεγονος οτι θα το εχεις πανω σου συνεχεια, και θα μετραει τους παλμους και συγχρονιζει μπλα μπλα μπλα και ολα αυτα θα ανευενουν στο ιντερνετ..

N1KOS

Τέλεια λύση για δεύτερο κινητό (χωρίς το λουράκι)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;