Νέο iPod Touch 16GB σε ασημί χρώμα με 229$

Η 5η γενιά των iPod Touch απέκτησε νέο μέλος σε πιο προσιτή τιμή. Πρόκειται για μοντέλο με 16GB ενσωματωμένη μνήμη, οθόνη multi-touch Retina και διπύρηνο επεξεργαστή Apple A5, μπροστινή κάμερα με FaceTime και πάχος 6.1 χλστ. όπως και τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα αδερφάκια της 5ης γενιάς. Από το προσιτό iPod Touch 16GB (229$) απουσιάζει η κεντρική κάμερα iSight που έχουν τα άλλα δύο μοντέλα.

νέο iPod Touch, Νέο iPod Touch 16GB σε ασημί χρώμα με 229$

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsou re

Ωραίο αλλά θα προτιμούσα να έχει πίσω κάμερα έστω με λίγα πιξελ και χωρίς φλας.

Teo

ποτέ δεν κατάλαβα την ύπαρξη αυτού του gadget

Chris

Επίσης απουσιάζει και το loop 😉

Νιο

Κ εγω θα θελα μια καμερα να εχει κ να παιρνει καρτα sim για τηλεφωνα. Δεν μπορω να καταλαβω ουτε εγω τον λογο υπαρξης. Σαν να κουβαλας ενα iphone5 μαζι σου κ να εχεις κ το κινητο σου μαζι που τα κανει ολα.

Γιάννης zante

@κωστας σαν το σκοινακι που βάζαμε παλιά στα κινητά

Αποστόλης Ρόδος

Το iPod απευθύνεται ουσιαστικά σε παιδιά και ηλικίες που το κινητό τηλέφωνο ειναι απαγορευτικό.
Αντί λοιπόν να εχουν ένα gameboy (παλαιότερα) ή ένα PSP (τώρα) Η να κουβαλάνε ένα Walkman (παλαιότερα) ή ένα MP3 player (τώρα) ή μια φωτογραφική μηχανή κλπ … ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΟΛΑ…
Παιχνίδομηχανή, φωτογραφική, MP3 player, Internet, FaceTime, και με το παιδικό iOS και μόνο ένα κουμπάκι που κλείνει και ανοίγει τις εφαρμογές … Τι καλύτερο για ένα παιδί 7-8 ετών.

Greg

@Νιο Υπάρχει αυτό που λες. Λέγεται iPhone 😛 Πάντως όταν το iPod βγήκε ήταν κάτι επαναστατικό αφου ούτε smartphone υπήρχαν και τα mp4 της εποχής ήταν επιεικώς απαράδεκτα. Τώρα πλέον κάνει τη δουλειά που λέει ο φίλος Αποστολής. Απευθύνεται σε παιδιά που δεν μπορούν να έχουν κινητό και επίσης σαν συμπληρωματικό αν δεν θες να χαλάς τη μπαταρία του κινητού σου. Α επίσης είναι αρκετά χρήσιμο αν κάνεις τζόκιν αφου έχει πολλές χρήσιμες εφαρμογές για αυτη τη δουλειά και συνήθως δεν κουβαλάς το κινητό σου μαζί γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου πέσει.

Νιο

Τι να πω? Μεγαλη πολυτελεια για ενα 7χρονο παιδακι. Εγω θα κοιταζα το δικο μου να εχει ενα ποδηλατακι. Θα το πηγαινα στην παιδικη χαρα. Η ενα playstation. Αλλα ο καθενας οτι νομιζει….

Νιο

Εγω θα κουβαλουσα το κινητο παντως σε μια ειδικη θηκη που δεν θα ειχε πιθανοτητα να πεσει. Οσο για την μπαταρια υπαρχουν συσκευες μικρες usb που θα του αρκετη επιπλεον αυτονομια. Τι να πω? ειμαι της αποψης ολα σε ενα gadget.

Greg

@Νιο Το PS4 θα κανει 200-250 ευρω παραπανω απο αυτο 😛 Το iPod δεν ερχεται να αντικαταστησει το Playstation η τ Xbox. Σιγουρα ενα παιδι θα ευχαριστηθει πιο πολυ με αυτα. Ερχεται να αντικαταστησει καποια πραγματα που οταν ημουν εγω 8 ηθελες 3-4 συσκευες για να τα κανεις. Ειναι mp3 player, παιχνιδομηχανη, εχει χρησιμες εφαρμογες που μαθαινουν πολλα πραγματα στα παιδια και διαφορα αλλα. Εγω για να τα κανω ολα αυτα επρεπε να εχω το discman η το walkman με τις κασετες, το Gameboy, και αν ηθελα να διαβασω και κατι κιολας, το παλιο καλο βιβλιο. Γι’αυτο δεν ειναι πλεον πολυτελεια κατι τετοιο. Δεν μιλαω για browsing κλπ γιατι δεν νομιζω οτι ενα 8χρονο παιδι το εχει σαν προτεραιοτητα του 😛

Νιο

Greg Τιποτα απο τα παραπανω που ανεφερες δεν ειναι προτεραιοτητα για ενα παιδακι. Παρα μονο μια παιχνιδομηχανη κ αυτη με μετρο. Τα παιδια πρεπει να παιζουνε με φιλους τους με επιτραπεζια απο εκει να μαθαινουν να δημιουργουν να ασχολουνται κτλ… Με τον ορο “πολυτελεια” δεν εννοουσα οτι δεν μπορει να το αποκτησει αλλα δεν του χρειαζεται. Θα επρεπε μεχρι το γυμνασιο να μαθαινουν χωρις συσκευες να ζουν να γραφουν με μολυβι να σβηνουν με γομα κ απο το γυμνασιο κ μετα να εχουν μονο tablet. Ολα τα βιβλια τους μεσα να μην τα κουβαλανε, σημειωματαριο, ευαναγνωστη κ ξεκουραστη οθονη κ να μαθουν μεσω εκπαιδευτικου e-mail να στελνουν τις εργασιες τους καθως κ ενα απο τα βασικα τους μαθηματα να ειναι το “τυφλο συστημα”. Αλλα μεχρι ενα οριο ηλικιας να μαθαινουν παραδοσιακα. Δικια μου αποψη. :)κ ονειροπαρμενη λιγο.

Greg

Καλο θα ηταν αλλα δυστυχως ειναι σχεδον ακατορθωτο στην εποχη μας. Οι εποχες της αλανας εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.