Nike Air Mag Marty McFly sneakers, Back to the Future 2011!

Σε μερικές ώρες στην Αμερική, η Nike ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι μεγάλο. Δεν ξέρω αν θα είναι τόσο μεγάλο όσο η ανακοίνωση της Samsung για το Galaxy Note, όμως τα αμερικάνικα blogs παραληρούν αναμένοντας την παρουσίαση των sneakers Nike Air Mag με σύστημα αυτόματου δεσίματος στο πόδι. Θυμάστε την ταινία Back to the Future;

update: Άνθρακας ο θησαυρός!! Η Nike αποκάλυψε τα Air Mag μόνο που αυτά δεν θα έχουν το περιβόητο αυτόματο δέσιμο. Πρόκειται για 1500 ζευγάρια που ομολογουμένος “τα σπάνε” και τα οποία θα διατεθούν σε ανοιχτή δημοπρασία στο eBay ώστε να μαζευτούν χρήματα τα οποία η Nike θα δώσει σε αμερικάνικο ίδρυμα.

, Nike Air Mag Marty McFly sneakers, Back to the Future 2011!

, Nike Air Mag Marty McFly sneakers, Back to the Future 2011!

, Nike Air Mag Marty McFly sneakers, Back to the Future 2011!
, Nike Air Mag Marty McFly sneakers, Back to the Future 2011!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Τι το μεγάλο είχε η ανακοίνωση του Note.Το μόνο που βλέπω είναι μεγάλη οθόνη.

takis1994

@Νικος

Ελαντε ; και εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω , δεν ηταν κατι επαναστατικο…

Ενω αυτο ..ε οπως και να το κανεις ειναι κατι καινοτομο

Ευτύχης Νταουντάκης

^^^Τι σχεση εχει αυτο?

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Ελα ντε. Γιατι το Samsung Note ηταν μεγαλη ανακοινωση? Μηπως το techblog δεν ειναι τελικα τοσο ουδετερο στη μαχη iOS-Android-WindowsPhone ? Προσωπικα ενθουσιαστηκα με το HTC Titan

victor

Κωστα ενημεροσεμας για το θεμα αυτο εχει ειναι λιγο ενδιαφερον το πιο hi tech shoe!!!

Lefteris

Δηλαδή επειδή δεν έχει το μήλο επάνω δεν ειναι καινοτόμο? Τα iphone 3g, 3gs και 4 τι διαφορά έχουν μεταξύ τους και ποια ηταν η καινοτομία που παρουσίασαν? Εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει το note αλλα παραδέχομαι ότι ειναι μια κατηγορία που δεν υπήρχε και ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό (αρκετά μεγάλο μάλιστα). Και όσο για το Techblog μια χαρά αντικειμενικό ειναι!!!

panos

αυτα τα hi-tech shoes ποτε θα κυκλοφορησουν και σε τι τιμουλα γιατι με ενδιαφερουν ελλαδα κιολασ θα ρθουν?

Jimis

Καταρχάς θέλω να πω πως το Samsung Note σαν συσκευή είναι φανταστική!ειδικά για το κοινό που απευθύνεται!!!τώρα αν μας αρέσει ή αν μας ταιριάζει αυτο είναι ένα εντελώς άλλο θέμα!
@Lefteris…η καινοτομία του iPhone 3,3GS,4 ήταν τεράστια!
Το 3 έφερε το AppStore!,το 3gs έφερε το accelerometer αλλα και μια συσκευή με πραγματικό επεξεργαστή!όσο για το 4 εκει το θέμα είναι μεγάλο!(gyroscope,retina display,1Ghz επεξεργαστή,μεγάλη μνήμη RAM,unibody-τύπου σκελετό,αλλα και ένα είδος γυαλιού που δύσκολα χαραζεται,και μην ξεχνάμε και το FaceTime,η ποιότητα εικόνας και ήχου δεν συγκρινονται με της απλής βίντεο-κλήσης!και το μόνο μειωνεκτημα είναι ότι αφορά μόνο iOS συσκευές!)

Μην συγκρίνεις το iPhone με τα κινητά που υπαΡχουν τώρα..αλλα με το πως ήταν τα κινητά πριιν την κάθε κυκλοφορία iPhone…είτε 3 είτε 3GS είτε 4 είτε 5!

Lefteris

@jimis
Πριν από την κυκλοφορία του iphone 4 υπήρχε το HTC HD2 που είχε 1GHz επεξεργαστή, 576 mb RAM, καλύτερη GPU και 4,3″ οθόνη ( η οποία απο κει και πέρα έχει γίνει μόδα και έχει κάνει την οθόνη του iphone να μοιάζει και να έιναι μικρή! ). Άρα που ήταν η καινοτομία του 4? Και όσο για την οθόνη η Samsung τι να πει για τη Super Amoled Plus? To πρώτο iphone ήταν καινοτομία αλλα απο κει και πέρα έχει μείνει πολύ πίσω. Το 5αρι τελευταίο θα παρουσιάσει το διπυρηνο επεξεργαστή, τη λήψη 1080p βίντεο ( και αν ) και ας μην ξεχνάμε τα “καινούργια” notification bar και OTA updates που πήρε από το android. Φιλικά πάντα!

τασος

Σε δημοπρασια στο ebay το πιο φθηνο ειναι 2300$ και ανεβαινουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;