Nikon, μπαίνει στον “χώρο” των selfies με την COOLPIX S6900

Οι selfies είναι το trend της εποχής που όπως φαίνεται δεν είναι μια απλή μόδα που περνάει. Αντιθέτως μεγάλοι κατασκευαστές smartphones όπως Sony και Microsoft λανσάρουν ήδη συσκευές που πλασάρονται ως selfie phones. Σειρά παίρνει η Nikon η οποία ανακοίνωσε την COOLPIX S6900 που μεταξύ άλλων κάνει τις selfies πιο εύκολες.

Διαθέτει οθόνη που περιστρέφεται, έχει stand για να τοποθετείται η κάμερα και έχει κουμπί μπροστά για να τραβάτε selfie φωτογραφίες πιο εύκολα. Επίσης μπορείτε να την ελέγχετε μέσω χειρονομιών ενώ υπάρχουν και διάφορα φίλτρα όπως Skin softening, Powder, Soft, and Vividness.

Το Self-collage feature, επιτρέπει τη λήψη πολλών φωτογραφιών που στη συνέχεια αυτόματα δημιουργείται ένα κολάζ φωτογραφιών. Με το Selective softening μπορείς να τονίσεις τα πρόσωπα και η κάμερα στη συνέχεια θολώνει όλη την υπόλοιπη φωτογραφία.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της η Nikon COOLPIX S6900 έχει 16 megapixel CMOS σένσορα, 12x optical zoom, 3 ιντσών οθόνη, 460k dot vari-angle LCD, 1080p60 video recording, Wi-Fi και NFC συνδεσιμότητα.

Θα είναι διαθέσιμη από 23 Σεπτεμβρίου στα 249 ευρώ.

nikon coolpix s6900, Nikon, μπαίνει στον “χώρο” των selfies με την COOLPIX S6900

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Αν και οι selfies είναι η πιο ανόητη μόδα των τελευταίων χρόνων ας το συζητήσουμε λίγο!Όταν ο άλλος βγάζει selfie υποτίθεται ότι βγάζει το τον εαυτό του (ή και κάποιον άλλον μαζί)μόνο το πρόσωπο!Οπότε αυτό που χρειάζεται είναι ένας πολύ καλός φακός και flash για νυχτερινές και όχι 8mp camera για μπροστινή!Να ζουμάρει τι δηλαδή?Να δει τους πόρους του δέρματος?Αφού έχουν που έχουν μπει στο τρυπάκι οι εταρείες με αυτήν την ανοησία ας κάνουν τουλάχιστον σωστά τα πράγματα! 😛

maelko

Πεστα χρυσόστομε! Η μεγαλύτερη βλακεία είναι. Και γιατί το προωθούν ξαφνικά σαν κάτι το καινούργιο και μοδάτο δεν καταλαβαίνω. Αφού τέτοιες φωτογραφίες βγάζαμε ανέκαθεν. Πριν 10 χρόνια κιόλας τότε που καλά-καλά τα κινητά δεν είχαν ούτε μπροστινή κάμερα. Βγάζαμε φωτό του εαυτού μας και με την πίσω κάμερα. Γιατί ξαφνικά αυτό είναι κανούργια τάση;

Arrow

Αυτή Π. Κρατάει το κινητό είναι λίγο πανέμορφη

Parastas

@nikos πολύ σωστός!

Εντωμεταξύ μπαίνεις σε ένα γυναικείο προφίλ στο instagram και βλέπεις ένα κάρο Ι Δ Ι Ε Σ φωτογραφίες. Τι βρίσκουν σε αυτή την ανοησία δεν το καταλαβαίνω……

RigoMS

Εγώ πάλι θυμάμαι παλιότερα κάτι κινητά είχαν και ένα μικρό καθρεφτάκι πίσω διπλα στην κάμερα γι αυτό το σκοπό…οσο για τα selfies phone,camera κλπ….τοσα λεπτά πετάνε άσκοπα οι εταιρείες εδώ κι εκεί δε νομίζω να είναι τρυπα στα οικονομικά τους και αυτό…απ την άλλη μπορεί να επηρεάζονται και απ τις γυναίκες τους με τις selfies…:P “θα σου φτιάξω εγώ ένα κινητό μωρο μου…..” 😛

Λεωνίδας

Δεν είναι κάποια εφεύρεση οι selfies…Είναι η αποκορύφωση της ανάγκης του κόσμου να αυτοεπιβεβαιώνεται με βλακείες. Με ηλίθια σχόλια σε facebook,twitter και όλες αυτές τις μπούρδες. Νομίζουν όλοι ότι κάτι κάνουν αν βγάλουν αυτοφωτογραφίες και τις αναρτήσουν! Δεν τις βγάζουν για να τις κρατήσουν οι ίδιοι, αλλά για να τις σχολιάσουν οι άλλοι. Και μπροστάρηδες σ’όλη αυτή την ματαιοδοξία και το απόλυτο κενό οι celebrities (και καλά) Έλληνες και ξένοι. Που μη έχοντας τίποτα καλύτερο να κάνουν λαχταρούν για λίγη “αποθέωση” από το αποχαυνωμένο και εγκεφαλικά δυσλειτουργικό κοινό τους. Από καμμένους εγκεφάλους για κοπάδια ακολούθων…Και καλά οι αυτοφωτογραφίες που θα βγάλει κάποιος μία στο τόσο για πλάκα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει γίνει εμμονή όλο αυτό το πράγμα! Και φτιάχνονται και στολίζονται για να κλέψουν και καλά μια αυθόρμητη στιγμή του εαυτού τους. Όσον αφορά τη nikon τώρα, τη βρίσκω όμορφη την φωτογραφική αυτή. Γιατί τέτοιες οθόνες βάζανε από καιρό κυρίως για να τραβήξεις κάτι υπό δύσκολη γωνία κλπ. Ε ας πούμε ότι την έβαλαν τώρα και σε πιο compact μηχανές…Τιμής ένεκεν της εφήμερης μόδας!

Theodore.

Θα μπορουσε να περιστρεφεται η οθονη και ετσι,η μηχανη να γινεται κανονικη,οπως ολες οι αλλες,και η επομενη κινηση,θα ηταν να βαλουν τη δυνατοτητα,να εχει και ομιλια.
Κατι σαν το ζουμ της Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Nikon

Τέλος το Made in Japan για όλες τις κάμερες της Nikon

Η Nikon θα σταματήσει να κατασκευάζει οποιοδήποτε μοντέλο κάμερας στην Ιαπωνία σύμφωνα με αναφορές που από την Ασία.

Gear CES 2018 Nikon

Η Nikon ανακοίνωσε έναν γιγαντιαίο telephoto φακό με τιμή… 12 χιλιάδες δολάρια [CES 2018]

Η Nikon δήλωσε και εκείνη το παρόν στην φετινή CES παρουσιάζοντας μόνο ένα προϊόν, αλλά τι προϊόν…!

Gear Nikon

Nikon Coolpix W300: Σκληροτράχηλη ψηφιακή φωτογραφική

Η Nikon ανακοίνωσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Coolpix W300 με κύριο χαρακτηριστικό της την ανθεκτικότητά της σε βάθος 30 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τις πτώσεις από ύψος 2.4 μέτρων και θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμών Κελσίου.

Gear Nikon Star

H Nikon γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια στις 25 Ιουλίου και το γιορτάζει με την ανακοίνωση ειδικών εκδόσεων. Η πρώτη είναι η D5 100th Anniversary Edition, με metallic gray τελείωμα, 100th Anniversary logo, στο κάτω μέρος γράφει “NIKON – CONTRIBUTING TO MANNED SPACE FLIGHT SINCE 1971”.