Nokia 3310, Will it blend? [video]

Το θρυλικό Nokia 3310 έχει μείνει στην ιστορία για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το φιδάκι αλλά και την ανθεκτικότητά του. Όσοι το είχαν στην κατοχή τους (εγώ δυστυχώς δεν ήμουν ένας από αυτούς) πίνουν ακόμα νερό στο όνομά του και όπως χαρακτηριστικά λένε ορισμένοι από αυτούς χαριτολογώντας αν έπεφτε στο πάτωμα, έσπαγε το πάτωμα και όχι το κινητό! Αυτή τη φορά όμως το 3310 τα βρήκε σκούρα γιατι έπεσε στα κοφτερά μαχαίρια των μίξερ της Blendtec. Λυπηθείτε το!

, Nokia 3310, Will it blend? [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotiris

αθανατο κινητο! ακομα το εχω σαν καινουριο!

Λορέντζος

πιστεύω οτι είναι το πιο άκυρο τεστ σε οτιδήποτε στα χρονικά απλά πετάνε τα λεφτά τους!!!

ΘΑΝΑΣΗΣ

Ψεματα!! Αν εβαζαν μεσα το πραγματικο 3310, θα εσπαγε το μπλεντερ!! Αυτο ειναι μια φτηνη απομιμηση!!

Νίκος

γουστάρω να δώ στο μπλέντερ ένα SG3 ή iP5

nikiforos

Εγω το ειχα 3 φορες. Στης δυο εσπασα την οθονη και την τριτι το εβρεξα με το λαστιχο!!!!!

Mariovito

Σε όλους όταν τους έπεφτε το 3310 έσπαγε το πάτωμα….. μόνο σε εμένα έσπαγε η οθόνη! :S

bill

αν πας στο καναλι του στο youtube εχει και iphone και s3 στο μπλεντερ

bill
Maelko

Εγώ είχα το αμέσως επόμενο το 3330 το πρώτο μου κινητό το 2001. Το οποίο βγήκε κατευθείαν σε ζαχαρί χρώμα σε σχέση με το 3310 που βγήκε σε μπλε σκούρο. Ήταν ίδια εξωτερικά, είχαν μικροδιαφορές όπως ότι το 3330 ήταν το πρώτο που υποστήριζε κινούμενα γραφικά για screensaver και είχε ένα παραπάνω παιχνίδι, νομίζω το Bumper ήταν. Δεν ξέρω αν ήταν γερό γιατί ελάχιστες φορές μου έπεσε, θυμάμαι όμως ότι μετά από 1 χρόνο και κάτι η μπαταρία άρχισε τα κουλά της, ενώ μιλούσες και είχες 4 γραμμές, ξαφνικά άκουγες το γκλιν-γκλον της χαμηλής μπαταρίας και το κινητό έκλεινε! Επίσης άρχισε να παίρνει και πρωτοβουλίες, έστελνε μόνο του sms! 🙂

keysmith

ανούσια βαρβαρότης..

tasos

Θέλω να δω ένα nokia lumia 920 αν θα αντέξει!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;