Nokia HumanForm με teardrop design, Απλά δεν υπάρχει! [video]

Η Nokia μας έχει συνηθίσει σε concept φωτογραφίες και βίντεο φουτουριστικών κινητών που θα θέλαμε σαν τρελοί να υπήρχαν διαθέσιμες από… εχθές! Αυτή τη φορά η φαντασία των σχεδιαστών της Nokia δημιούργησε το εύκαμπτο κινητό HumanForm με κάποιου είδους “νανοτεχνολογία” που εντυπωσιακότερο από αυτό έχουμε να δούμε μήνες τώρα!

, Nokia HumanForm με teardrop design, Απλά δεν υπάρχει! [video]

, Nokia HumanForm με teardrop design, Απλά δεν υπάρχει! [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Καλα…αυτη τη φορα το παρακανανε. Αυτο το concept σε σχεση με την πραγματικοτητα ειναι τουλαχιστον μισο αιωνα μπροστα.

kostas

απλα δεν υπαρχει πουθενα το συγκεκριμενο κινητο!οχι απλα εντυπωσιακο αλλα κατι παραπανω!μακαρι μια μερα να γινουν και τα pc ετσι και τα laptop!

Andrew

https://www.youtube.com/watch?v=qEs8HQIa9Nc
Δεν είναι τόσο μακρυά όσο νομίζετε… Πιστεύω πως θα μοιάζει κάπως έτσι! Πάντως το συγκεκριμένο concept δεν με ενθουσιάζει!

GREG

Όλα ωραία εκτός από το σχήμα που είναι εντελώς λάθος. Που είσαι Steve να τους κράξεις.

Bec

Τέλειο.,αλλά του λείπει η αίσθηση χρηστικοτητας.Μενει να το δούμε στη πράξη και όχι μόνο motion 3d…

Solon

Καταπληκτικές ιδέες που θα θέλαμε να τις δούμε σύντομα να υλοποιούνται. Νομίζω πως σε 10 με 15 χρόνια από τώρα θα έχουμε τέτοια κινητά.

KonSammyOmnia7

Παντως αν ποτε αυτο το concept παρει “σαρκα και οστα” σιγουρα θα κανει παταγο..!

Nickar

Feel the photo? Αν είναι δυνατόν! Η χαρά του pervert, θα φωτογραφίζει αράδα κορμιά στην παραλία και μετά θα έχει δουλειά στο σπίτι! Πέραν της πλάκας, το βρίσκω αδιάφορο, καθόλου χρήσιμο και πολύ δύσκολο να χαρακτηριστεί user friendly. Δεν είναι αυτό το επόμενο βήμα στο πεδίο πρωτοπορίας που περιμένουμε, ο κόσμος ζητάει δύναμη σε κομψό και απλό πακέτο με δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον γύρω τεχνολογικό κόσμο (NFC, DLNA κλπ). Οι παρωχυμένες ιδέες σαν κι αυτή θα πιάσουν πάτο. Τα πάντα είναι θέμα software πλέον, δώστε μας τη δυνατότητα να πηγαίνουμε στο εμπορικό κέντρο και να έχουμε πραγματικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει γύρω μας, αφήστε μας να ανοίξουμε το κινητό για πρώτη φορά και να μην χρειάζεται να κάνουμε μαθήματα για την χρήση του. Κάντε τις πλατφόρμες UNIVERSAL! Συμβατότητα παντού! Όχι έχω iphone, θα μιλήσω και θα αλληλεπιδράσω μόνο με iphone. Αυτοκίνητα και IBM PCs δείξαν το δρόμο, ας επικεντρωθούν σε αυτούς τους τομείς.

Stelios GR

ειπαμε, τα concept μοντελα ειναι λιγο εξωπραγματικα σε σχεση με την καθημερινοτητα μας, αλλα αυτο το παρακανε!! ουτε ο spielberg δεν θα σκεφτοταν να βαλει σε ταινια του κατι τετοιο….

Apostolos

για την ακρίβεια παρουσίασε αυτή την concept οθόνη η nokia με ακριβώς αυτά τα gestures….στο φετινό nokia conference νομίζω….

johnaroc

@GREG Τι δουλειά έχει σε αυτό ο Τζομπς;Το μόνο κόνσεπτ που κάνουνε εκεί είναι πως θα φάνε περισσότερα λεφτά…Ας μην ξεχνάμε το συγκεκριμένο τύπου κινητό παρουσίασαν ΕΦΕΤΟΣ!Μαζι με άλλο ένα ονομάτι GEM που το κινητό είναι ΟΛΟ αφής.Σεβαστή η απόψη-αλλά ας χειροκροτήσουμε τις δουλιές της ΝΟΚΙΑ…έχει κάνει θαύματα-

Γιώργος.Ντ

το κινητο ειναι πολυυ μπροστα. μ αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα αλλα απ οτι φαινεται “it’s too good to be true” …

A.A.

Δυο γενιες μπροστα! Μακαρι να το δουμε συντομα.

George

Πώς κάνετε έτσι ρε σεις; Για συσκευή που δεν υπάρχει, είναι για γέλια. Ο καθένας μας μπορεί να σκεφτεί 10 εξυπνότερες συσκευές που δεν υπάρχουν. Τι δέκα; Χίλιες.

Genti

Και τι νομίζετε για τούτο;
conversations.nokia.com/2011/11/10/nokia-gem-what-sort-of-phone-do-you-want-today/
NOKIA θα τα σπάει και πάλι νομίζω 😉

Αντωνης

Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι μπορει να σχολιαζουν αρνητικα αυτη τη συσκευη.Φυσικα και εχει μειονεκτηματα και καποιες λειτουργιες που δειχνουν δυσχρηστες,αλλα αυτο ελλειπε να μην ειχε,πρωτοτυπο ειναι,προφανως θα υποστει 1000 αλλαγες μεχρι να βγει στην αγορα!Μεχρι και παρωχημενη ιδεα το ειπε καποιος,ημαρτον.Δε λεω οτι σωνει και καλα οταν κυκλοφορησει θα ειναι το καλυτερο τηλεφωνο,αλλα το potential που εχει ειναι ονειρικο!

Dark_Zompie

Εμ… Λιγο Περιεργο Να Φτιαχτει Αυτη Τη Γενια. Αν Φτιαχτει Ομως….. Φανταστειτε Τιμη!

tilem

καλο το consept αλλα τo mozilla seabirt μου αρεσει περισσοτερο:
https://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.